Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Anne ve Çocuk (https://seversintabi.com/anne-ve-cocuk/)
-   -   Emzirmek anneye de yarıyor (https://seversintabi.com/anne-ve-cocuk/74321-emzirmek-anneye-de-yariyor.html)

Syst3m 4 September 2009 03:46

Emzirmek anneye de yarıyor
 
ABD'de yapılan bir araştırmada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bebeğini emziren kadınlarda kalp hastalıkları[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] diyabet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yüksek tansiyon ve felç riskinin emzirmeyen kadınlara oranla daha az olduğu tespit edildi.

ABD’de Obstet Gynecol isimli tıp dergisinde yayımlanan bir makalede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] anne sütünün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bebeğin sağlıklı gelişimi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mikroplardan korunması ve ruh sağlığı açısından faydalı olmasının yanı sıra anneyi de çeşitli hastalıklara karşı koruduğu belirtildi.
Emzirenler korunuyor
Araştırmaya göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğumlarının üzerinden yaklaşık 30 - 35 yıl geçmiş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşları ortalama 63 olan 139 bin 681 kadın düzenli kontrollerle çeşitli hastalıklar açısından yıllar içerisinde takip edildi.


Saat: 01:44

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2