PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilime dolanmış Adınla başlıyorum sonu gelmez satırların en başına.."

eLif_
3 December 2008, 18:52
"Dilime dolanmış Adınla başlıyorum sonu gelmez satırların en başına.."

Sana dair harflerim[Only Registered Users Can See Links] kalemimden akan mürekkebe bulaştı yine ..
Silinmez bir daha ak sayfanın silüetinden..
Yazdığım her bir satır[Only Registered Users Can See Links] keşkelerin dudağıma hapsolduğu buruk bir tebessüm suratıma çarpıyor senden yansıyanlarla..

Acıtıyor canımı[Only Registered Users Can See Links] sızısı yakıyor genzimi[Only Registered Users Can See Links] ağlamaklı oluyor gözlerim[Only Registered Users Can See Links]şlar inat ediyor yanaklarımdan süzülmek için..

İlk defa pişmanlık duyuyorum oysaki..
Ve ilk defa kelimelerimin peşinden kalemimi isteyerek koşturuyorum..

-"Belki bir anda[Only Registered Users Can See Links] bir virgülde veya ucu açık kalmış cümlemin sonundaki üç noktada seni yakalar umuduyla.."

İkimiz için yazılmış senaryoda iki acemi aşığın üstlendiği rolün altında ezildik..
Yanlış zamanlarda[Only Registered Users Can See Links] yanlış yerlerde repliklerimiz ezberimizi bozdu..
Rolümüzü yanlış oynadık..
Perde acımasızca kapandı yüzümüze[Only Registered Users Can See Links] bir daha açılmamak üzere..
Üzerimize yıkılan dekorun altında kaldık..
Harap oldu duygular[Only Registered Users Can See Links] umutlar[Only Registered Users Can See Links] kırıldı can..
Ve can kırıkları batmaya başladı en can alıcı yerlere..

Kanıyor..
Kanatıyor..
Kan ağlıyor...

"Bir zamanlar Canımın attığı "sen"[Only Registered Users Can See Links]ımı yakıyor artık.."
Ya yakmalı senin için biriktirdiğim tüm harflerimi..
Ya da yazmalı...
Kalemimle beraber bitene kadar "seni"..