eLif_
3 December 2008, 18:56
Kaçtıkça o beni kovalıyor.''Bir daha aşka dair yazmayacağım!Bana aşkı yazdırmayın!'' diye düşünsemde[Only Registered Users Can See Links] aşk beni buluyor[Only Registered Users Can See Links] da aşıklar.Ya aşk vuruyor yüreğime yada yüreğimde aşk acıyor...
[Only Registered Users Can See Links]
Aşk zehir olmamalı...Aşk gibi bir duyguyla ''cinayet'' gibi bir kavram yanyana yakıştırılmamalı..
Sevdiğinin canını alan bir insanın sevgisine kim inanabilir?Evladını boğarak öldüren bir annenin sevgisi ne kadar sevgi ise[Only Registered Users Can See Links]şk cinayeti de o kadar aşk tır...
Aşk su gibi hayat vermeli insana.Ama zehir oluyor bazılarına!...Neden?
Ne yaşamayı öğretebiliyoruz[Only Registered Users Can See Links] de sevmeyi...
Ne mutluluğu anlatabildik[Only Registered Users Can See Links] de imtihanı...
Ne hayatı anlatabiliyoruz.ne de ölümü...
Anlayacağınız şudur ki;kavuşmak için sevilmez!!!...Bilmelisiniz ki ''kavuşmak'' kadar ''özlemek'' de güzeldir.Kimbilir belki ''aşkın kendisi'' kavuşmaktan daha güzeldir?
Ve şunu asla unutmayın!
Kulak verin bu sese
Aşk bilekte yaşanmaz[Only Registered Users Can See Links]ürekte yaşanır..
Yürekte yaşanan aşk[Only Registered Users Can See Links]şamadığını kırmaz...Kıramaz...Çünkü kıyamaz
''Mangal gibi yürek''derler ya...''Aşk''içinde mangal gibi bir yürek lazım[Only Registered Users Can See Links] olmuş bir bilek değil!!!
Aşk'a dair yazmayacaktım ama yinede yazdım.Aşk yazılacak bir duygu değil.Yazılamaz[Only Registered Users Can See Links]şanır.Aşkı yazmakta zor[Only Registered Users Can See Links]şamakta...
Allah yaşayanlara sabır versin.
Aşkı yazarken bazen ellerim acıyor...Tıpkı yüreğim gibi...
Aşk zehir olmamalı...Aşk gibi bir duyguyla ''cinayet'' gibi bir kavram yanyana yakıştırılmamalı..
Sevdiğinin canını alan bir insanın sevgisine kim inanabilir?Evladını boğarak öldüren bir annenin sevgisi ne kadar sevgi ise[Only Registered Users Can See Links]şk cinayeti de o kadar aşk tır...
Aşk su gibi hayat vermeli insana.Ama zehir oluyor bazılarına!...Neden?
Ne yaşamayı öğretebiliyoruz[Only Registered Users Can See Links] de sevmeyi...
Ne mutluluğu anlatabildik[Only Registered Users Can See Links] de imtihanı...
Ne hayatı anlatabiliyoruz.ne de ölümü...
Anlayacağınız şudur ki;kavuşmak için sevilmez!!!...Bilmelisiniz ki ''kavuşmak'' kadar ''özlemek'' de güzeldir.Kimbilir belki ''aşkın kendisi'' kavuşmaktan daha güzeldir?
Ve şunu asla unutmayın!
Kulak verin bu sese
Aşk bilekte yaşanmaz[Only Registered Users Can See Links]ürekte yaşanır..
Yürekte yaşanan aşk[Only Registered Users Can See Links]şamadığını kırmaz...Kıramaz...Çünkü kıyamaz
''Mangal gibi yürek''derler ya...''Aşk''içinde mangal gibi bir yürek lazım[Only Registered Users Can See Links] olmuş bir bilek değil!!!
Aşk'a dair yazmayacaktım ama yinede yazdım.Aşk yazılacak bir duygu değil.Yazılamaz[Only Registered Users Can See Links]şanır.Aşkı yazmakta zor[Only Registered Users Can See Links]şamakta...
Allah yaşayanlara sabır versin.
Aşkı yazarken bazen ellerim acıyor...Tıpkı yüreğim gibi...