PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk kokan yarim..

eLif_
3 December 2008, 18:57
[Only Registered Users Can See Links]

Seni düşündüğüm bir gece daha..Hayaline sarılıp yorgan misali sokuluyorum sevdana...Sıcaklığının tarifi yok...Gözyaşlarımla şiirler yazıyorum mutluluk sayfasına..

Yüreğime bıraktığın cümleler aklımdayken uyku uğrar mı sanıyorsun gözlerime ?

Bir şeyler yapmalıyım seni mutlu etmek için..Her geçen gün biraz daha fazla sevmeliyim seni..Hayatımın her karesine hapsetmeliyim gözlerinin rengini..

Sayfalar dolusu şiirler yazmalıyım[Only Registered Users Can See Links] daima SEN olan..

Yüreğindeki sevdayı yüreğime bıraktığın günden beri [Only Registered Users Can See Links] dualarla temizliyorum her gece [Only Registered Users Can See Links] saat[Only Registered Users Can See Links] an...Nazar boncuklarından bir tesbih yaptım gözlerime bıraktığın bakışlarının gölgesine..

Senden başkasının sesi değmesin diye kulaklarıma[Only Registered Users Can See Links] sağır dakikaların koynuna bıraktım kendimi..

Başka gözler değmesin diye gözlerime[Only Registered Users Can See Links]ör bakışların lekesizliğine sığındım..

Bilesin AŞK KOKAN YARİM..

İhanetin tek bir hecesi bile olmasın sevdamda diye[Only Registered Users Can See Links]

Yanımda olmadığın anlarda KÖRÜM ve SAĞIRIM artık..

Berdush
3 December 2008, 19:40
Güzel yazı Elif. Teşekkürler...