eLanuR
6 December 2008, 18:21
[Only Registered Users Can See Links]
sor bir:
neden bu suskunluğum...
neden bu yorgunluğum...
neden bu boşluğum...
cevabı bilinen soruları sormaya gerek olmadığını unutmuşum!
boşver!
duyma
şiirler[Only Registered Users Can See Links] mısralar[Only Registered Users Can See Links] sözler[Only Registered Users Can See Links] mektuplar[Only Registered Users Can See Links] yazılar... ve daha birçok şey... sevgilinin yokluğunda sevgili içindir.
o hep[Only Registered Users Can See Links] ona karalanır. uslanmadan karalanır. ve uslanılmaz da yanıtsızlıktan. zaten cevap beklenilse[Only Registered Users Can See Links] yazılmaz.
belki bekleyenler de vardır[Only Registered Users Can See Links] ben beklemeyenlerden bahsediyorum.
düşlerken[Only Registered Users Can See Links] düşlenmeyi beklemeyenlerden[Only Registered Users Can See Links] en çok da benden...
beceremediğim tek şey durdurabilmek ve tüketebilme kalemimi. gerçi çabam da yok ya... her an[Only Registered Users Can See Links] her şekilde[Only Registered Users Can See Links] yazar buluyorum kendimi:
bazen parmağımın değdiği tuştan kelimeler türüyor...
bazen kenarları boş kalmış çalışma sayfalarına mısralar dökülüyor...
kırılmışsa ucum[Only Registered Users Can See Links] diyorum kodla beynine[Only Registered Users Can See Links] kaybolmasın[Only Registered Users Can See Links] bir zaman paylaşırsın...
yazıyorum işte...
satırlar uzadıkça ömrüm mü kısalıyor[Only Registered Users Can See Links]
yıllar mı çürüyor[Only Registered Users Can See Links]
nefesim mi eksiliyor...
yaşlanıyor muyum...
bak[Only Registered Users Can See Links] soru işaretleri yok artık.
hep üç noktalar var. bilinmezliğine çıktığım yolculuğunda[Only Registered Users Can See Links] iki noktalara[Only Registered Users Can See Links] açıklamalar ihtiyacım yok. ben cevaplarımı kendim veririm. beceremediğimde ise[Only Registered Users Can See Links] sorları çizerim...
satırlar uzadıkça ömrüm mü kısalıyor...
yıllar mı çürüyor...
nefesim mi eksiliyor...
yaşlanıyor muyum...
uzattım ve bir yere varamadık yine...
ama susmuyorum...
sor bir:
neden bu suskunluğum...
neden bu yorgunluğum...
neden bu boşluğum...
cevabı bilinen soruları sormaya gerek olmadığını unutmuşum!
boşver!
duyma
şiirler[Only Registered Users Can See Links] mısralar[Only Registered Users Can See Links] sözler[Only Registered Users Can See Links] mektuplar[Only Registered Users Can See Links] yazılar... ve daha birçok şey... sevgilinin yokluğunda sevgili içindir.
o hep[Only Registered Users Can See Links] ona karalanır. uslanmadan karalanır. ve uslanılmaz da yanıtsızlıktan. zaten cevap beklenilse[Only Registered Users Can See Links] yazılmaz.
belki bekleyenler de vardır[Only Registered Users Can See Links] ben beklemeyenlerden bahsediyorum.
düşlerken[Only Registered Users Can See Links] düşlenmeyi beklemeyenlerden[Only Registered Users Can See Links] en çok da benden...
beceremediğim tek şey durdurabilmek ve tüketebilme kalemimi. gerçi çabam da yok ya... her an[Only Registered Users Can See Links] her şekilde[Only Registered Users Can See Links] yazar buluyorum kendimi:
bazen parmağımın değdiği tuştan kelimeler türüyor...
bazen kenarları boş kalmış çalışma sayfalarına mısralar dökülüyor...
kırılmışsa ucum[Only Registered Users Can See Links] diyorum kodla beynine[Only Registered Users Can See Links] kaybolmasın[Only Registered Users Can See Links] bir zaman paylaşırsın...
yazıyorum işte...
satırlar uzadıkça ömrüm mü kısalıyor[Only Registered Users Can See Links]
yıllar mı çürüyor[Only Registered Users Can See Links]
nefesim mi eksiliyor...
yaşlanıyor muyum...
bak[Only Registered Users Can See Links] soru işaretleri yok artık.
hep üç noktalar var. bilinmezliğine çıktığım yolculuğunda[Only Registered Users Can See Links] iki noktalara[Only Registered Users Can See Links] açıklamalar ihtiyacım yok. ben cevaplarımı kendim veririm. beceremediğimde ise[Only Registered Users Can See Links] sorları çizerim...
satırlar uzadıkça ömrüm mü kısalıyor...
yıllar mı çürüyor...
nefesim mi eksiliyor...
yaşlanıyor muyum...
uzattım ve bir yere varamadık yine...
ama susmuyorum...