ceyLin
12 December 2008, 22:19
[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]
Boyut : 7 Kb
Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Linux X11
Üretici Firma : Ricardo Garcia Gonzalez ([Only Registered Users Can See Links])
Tanıtım:
Linux'ta kullanılmak için tasarlanmış[Only Registered Users Can See Links] bilgisayarınızın pilinin durumunu takip edebileceğiniz bir araçtır.
Çok fazla gösterişli bir arayüzü amaçlamadan hazırlanan bu yazılım[Only Registered Users Can See Links] pil seviyesini resimdeki gibi ekranda görüntülüyor.
Program[Only Registered Users Can See Links] görüntülü olarak uyarının yanında[Only Registered Users Can See Links] pil seviyesinin aşırı azalmış olması gibi[Only Registered Users Can See Links] sesli uyarılar da yapabiliyor.
Download ([Only Registered Users Can See Links])
Boyut : 7 Kb
Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Linux X11
Üretici Firma : Ricardo Garcia Gonzalez ([Only Registered Users Can See Links])
Tanıtım:
Linux'ta kullanılmak için tasarlanmış[Only Registered Users Can See Links] bilgisayarınızın pilinin durumunu takip edebileceğiniz bir araçtır.
Çok fazla gösterişli bir arayüzü amaçlamadan hazırlanan bu yazılım[Only Registered Users Can See Links] pil seviyesini resimdeki gibi ekranda görüntülüyor.
Program[Only Registered Users Can See Links] görüntülü olarak uyarının yanında[Only Registered Users Can See Links] pil seviyesinin aşırı azalmış olması gibi[Only Registered Users Can See Links] sesli uyarılar da yapabiliyor.
Download ([Only Registered Users Can See Links])