ceyLin
13 December 2008, 16:30
[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]
Boyut : 3.05 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 30 Eylül 2006'ya kadar (Denedim hala calışıyor)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP
Üretici Firma : Nexeye Software ([Only Registered Users Can See Links])
Tanıtım:
Nexeye Monitoring Enterprise (nexeye Kurumsal Ağ İzleme) İle:
Network aktivitelerini izleyin;
Ağ kullanıcılarının web[Only Registered Users Can See Links] e-posta ve MSN Messenger aktivitelerini[Only Registered Users Can See Links] canlı görüntüleyin.
Ağ kullanımını izleyin;
Ağınızdan Internete giden/gelen trafiği[Only Registered Users Can See Links] kullanıcılarınızın oluşturduğu trafiği canlı görüntüleyin.
Verileri analiz edin ve raporlayın;
elde ettiğiniz verileri analiz edin[Only Registered Users Can See Links] rapor şablonlarını kullanarak raporlar oluşturun. Ağ verilerini anlamlı sonuçlara dönüştürün.
Programla ilgili Türkçe Destek almanız mümkün. Forum ([Only Registered Users Can See Links]) adresini ziyaret edebilirsiniz.
Türkçe dokümantasyon ve Türkçe web sitesi ise Türkçe Site ([Only Registered Users Can See Links]) adresinde.
Kendimde kurdum ve gercekten network sistemler için cok kapsamlı bir izleme programı.
Download ([Only Registered Users Can See Links])
Boyut : 3.05 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 30 Eylül 2006'ya kadar (Denedim hala calışıyor)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP
Üretici Firma : Nexeye Software ([Only Registered Users Can See Links])
Tanıtım:
Nexeye Monitoring Enterprise (nexeye Kurumsal Ağ İzleme) İle:
Network aktivitelerini izleyin;
Ağ kullanıcılarının web[Only Registered Users Can See Links] e-posta ve MSN Messenger aktivitelerini[Only Registered Users Can See Links] canlı görüntüleyin.
Ağ kullanımını izleyin;
Ağınızdan Internete giden/gelen trafiği[Only Registered Users Can See Links] kullanıcılarınızın oluşturduğu trafiği canlı görüntüleyin.
Verileri analiz edin ve raporlayın;
elde ettiğiniz verileri analiz edin[Only Registered Users Can See Links] rapor şablonlarını kullanarak raporlar oluşturun. Ağ verilerini anlamlı sonuçlara dönüştürün.
Programla ilgili Türkçe Destek almanız mümkün. Forum ([Only Registered Users Can See Links]) adresini ziyaret edebilirsiniz.
Türkçe dokümantasyon ve Türkçe web sitesi ise Türkçe Site ([Only Registered Users Can See Links]) adresinde.
Kendimde kurdum ve gercekten network sistemler için cok kapsamlı bir izleme programı.
Download ([Only Registered Users Can See Links])