CompedaN
10 October 2008, 17:14
Showmirc Komutu ve Kullanımı
Showmirc Ve Kullanımı Hakkında Eğitim Başladı ...
Showmirc Komutu Genel Olarak Mirci(Scriptimizi) Boyutlandırmak İcin Kullanılan Komuttur.
Kullanımı : /showmirc -parametreler
Parametreleri : "s" "t" "x" "r" "n" "o" "p" "m"
s (Show) : Mirci Göstermek İcin Kullanılır.Mirc Her Zaman Göründüğü İcin Bu Parametre Bir Nevi Gereksizdir..
t (Tray) : Mirci "System Tray"a Göndermek İcin Kullanılan Parametredir..
r (Restore) : Mirci Mini Boyuta Getirmek İcin Kullanılan Parametredir..
n : Mirci Araç Cubuguna Göndermek İcin Kullanılan Parametredir..
x (Maximize) : -r (Restore)[Mini Boyutta] Olan Mirci Maximum Boyutlandırmak İcin Kullanılan Parametredir..
o (On Top) : Mirci "Always On Top"(Her Zaman Üstte) Moduna Almak İcin Kullanılan Parametredir..
p : "Always On Top" Olan Mirci "No't On Top" Yani Kapatmak İcin Kullanılan Parametredir.
Extra Bilgi : Yukardaki "t"ve"n" Parametrelerine ek olarak -l modu eklenip Mirci Şifrelemek Mümkündür.
Örnek : /showmirc -tl | Bu Komutu Uyguladığımızda Mirc Bizden Şifre Asistanı Yardımıyla Şifre İsteyip Şifreyi Girdikten Sonra Mirci "System Tray"a Gönderecektir Ve Acmak İstediğimizde Şifre Soracaktır..
Showmirc Hakkında Eğitim Sona Erdi...
Showmirc Ve Kullanımı Hakkında Eğitim Başladı ...
Showmirc Komutu Genel Olarak Mirci(Scriptimizi) Boyutlandırmak İcin Kullanılan Komuttur.
Kullanımı : /showmirc -parametreler
Parametreleri : "s" "t" "x" "r" "n" "o" "p" "m"
s (Show) : Mirci Göstermek İcin Kullanılır.Mirc Her Zaman Göründüğü İcin Bu Parametre Bir Nevi Gereksizdir..
t (Tray) : Mirci "System Tray"a Göndermek İcin Kullanılan Parametredir..
r (Restore) : Mirci Mini Boyuta Getirmek İcin Kullanılan Parametredir..
n : Mirci Araç Cubuguna Göndermek İcin Kullanılan Parametredir..
x (Maximize) : -r (Restore)[Mini Boyutta] Olan Mirci Maximum Boyutlandırmak İcin Kullanılan Parametredir..
o (On Top) : Mirci "Always On Top"(Her Zaman Üstte) Moduna Almak İcin Kullanılan Parametredir..
p : "Always On Top" Olan Mirci "No't On Top" Yani Kapatmak İcin Kullanılan Parametredir.
Extra Bilgi : Yukardaki "t"ve"n" Parametrelerine ek olarak -l modu eklenip Mirci Şifrelemek Mümkündür.
Örnek : /showmirc -tl | Bu Komutu Uyguladığımızda Mirc Bizden Şifre Asistanı Yardımıyla Şifre İsteyip Şifreyi Girdikten Sonra Mirci "System Tray"a Gönderecektir Ve Acmak İstediğimizde Şifre Soracaktır..
Showmirc Hakkında Eğitim Sona Erdi...