PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüyaların Yorumlanması

ceyLin
13 December 2008, 23:21
Aynı rüya farklı zaman ve yerlerde görülürse[Only Registered Users Can See Links] bunun yorumu da farklı olur. Bazen aynı rüyayı değişik insanlarda görebilir[Only Registered Users Can See Links] ancak her insanın ruhu ve manevi dünyayı anlayışı[Only Registered Users Can See Links] yaşamı farklıdır. Bundan dolayı da yorumu özünden bir şey kaybetmese bile yorumu ve yansıması farklı olur. Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya[Only Registered Users Can See Links] bir başka bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Rüyaları yorumlarken tarafsız olmak[Only Registered Users Can See Links] duygulara kapılmamak[Only Registered Users Can See Links] karamsarlaşmamak gerekir. Bu arada rüyada sadece bir şekil veya olayı değil[Only Registered Users Can See Links] her şeyi birlikte yorumlamalıdır. Rüyadaki renkler de büyük önem taşır.

Rüyada görülen bazı insanlar tanıdıksa[Only Registered Users Can See Links] adlarına da dikkat edilmelidir. Bu adların anlamları da yaklaşan bir durumu haber verebilir.

Örneğin derdi[Only Registered Users Can See Links] sıkıntısı olan biri rüyasında adı Necati olan birini görürse sevinmelidir. Çünkü Necati "kurtuluş" anlamına gelmektedir. Bu durumda rüyayı gören dertten[Only Registered Users Can See Links] sıkıntıdan kurtulacaktır. Rüyaları tarafsızca yorumlamalı ve ayrıntıları da değerlendirmeli

Siyah
6 January 2009, 18:25
Ceylin Her gece Başka Başka rüyalar görüyorum. dün gece Develerle güreş yapıyorduk Bugece uzayda çalışıyoruz işimiz bitiyor uçakla bizi bırakıyolar bi gokdelenin tepesine merdiven yok. öle kalıyoruz uçarak aşşaya gidiyorum orda beni trabzonsporlu futbolcular alıyor sonra eve gidiyorum üst kata birisi taşınmış bana ilaç getiriyor diyorum anne bu kim yeni geldi diyo ismi ne zeynep falan. ben anlamıyorum hergece baika rüya bakalım bu gece ne görücegiz.

Siyah
6 January 2009, 18:26
Biraz saçma oldu sanırım ama Aynen böle rüyam :)

Siyah
7 January 2009, 20:57
Şu ruyayı bi oku .) üstde

ceyLin
7 January 2009, 21:00
hayal gucun baya geniş :) herangi bişilerin etkisindemi kalıyosun yada çok bilgi kurgu flimleri izlio olmalısın :P benim kardeşimde çizgifilm izler ruyasında sayıklar onun gibi bişi yani :)