PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NeroLinux 2.1.0.4b

ceyLin
16 December 2008, 18:41
[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

Boyut : 10 Mb
Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Kısıtlama : 30 gün
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Linux

Tanıtım:
NeroLinux[Only Registered Users Can See Links] çok kapsamlı ve esnek kullanıma sahip NERO CD yazma programının Linux versiyonudur. Windows işletim sistemlerinde gözde CD yazma programı olan Nero[Only Registered Users Can See Links] Linux'ta da yine aynı özelliklerle geliyor.
Ücretsiz indirebileceğiniz Kullanım kılavuzu (ftp://ftp6.nero.com/user_guides/nerolinux/NeroLINUX_qs_eng.zip) gerekli tüm açıklamaları bulunduruyor.

NeroLinux'un bazı özellikleri:
* CD ve DVD yazıcı aygıtlarını otomatik tanıma
* El-Torito standartlarında Bootable(otomatik çalışan) DVD/CD yazabilme[Only Registered Users Can See Links]
* Kernel 2.4 ve 2.6 uyumlu[Only Registered Users Can See Links]
* Çift katmanlı DVD yazabilme (+ve LJR)[Only Registered Users Can See Links]
* .nrg uzantılı image alabilme
* Digital ses uzantılarına tam destek
* Data(veri) CD/DVD'leri yazabilme (ISO9660[Only Registered Users Can See Links] UDF ve UDF/ISO9660 Bridge)

Desteklediği Linux Dağıtımları
* SuSE Linux 8.0 - 9.3
* Red Hat Linux 7.2- 8.0
* Fedora Core 1 - 4
* Debian GNU/Linux 3.0 - 3.1
(- aradaki dağıtımlarıda içerir)

Sistem Gereksinimleri:
# Pentium 3 500 MHz
# 64 MB RAM
# 500 MB boş disk alanı (DVD yazarken 9 gb'a kadar boş alan gerekebilir.)
# Linux kernel 2.4.x ve üstü
# X-window sistemi
# GTK+ v1.2 kütüphanesi

Ücretsiz rakipleri k3b ([Only Registered Users Can See Links]) ve graveman ([Only Registered Users Can See Links]) gibi CD yazma programlarına nazaran kullanım kolaylığı ve esnekliği göze çarpıyor. Trial versiyonda tüm özellikleri kısıtlamasız kullanabiliyorsunuz. indireceğiniz dosya .rpm pakettir. İsterseniz Debian Linux için
.dep paketini (ftp://ftp4.usw.nero.com/nerolinux-2.1.0.1-x86.deb) indirebilirsiniz.

Download (ftp://ftp3.use.nero.com/software/NeroLINUX/nerolinux-2.1.0.4b-x86.rpm)