PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Registry First Aid Platinum v5

ceyLin
17 December 2008, 14:48
[Only Registered Users Can See Links]

Tanıtım:
Registry First Aid[Only Registered Users Can See Links] kayıt kütüğü tamiri için yardım eden[Only Registered Users Can See Links] kayıt kütüğü temizleme programıdır. Bilgisayarındaki çeşitli programların bırakmış olduğu ve sistemin şişmesine[Only Registered Users Can See Links] yavaşlamasına[Only Registered Users Can See Links] kilitlenmesine vb. şeylere sebep olan gereksiz ve geçici dosyaları temizleyen ve bu temizlediklerini de yedekleyip daha sonra bir aksilik olduğunda tekrar yüklemenize imkan tanıyan[Only Registered Users Can See Links] kayıt kütüğü temizleme[Only Registered Users Can See Links] gereksiz ve geçici dosya temizleme aracıdır.

Registry First Aid ile Windows kayıt kütüğü her zaman temiz ve düzenli olur. Programları daha hızlı bir şekilde bilgisayara yükleyip[Only Registered Users Can See Links] hızlanmaya yardımcı olur. Çünkü bir takım programlar tam bilgisayardan kaldırılamayabilir ya da kaldırılsa bile kayıt kütüğündeki dosyaları silinmeyebilir. Bu da zamanla bilgisayarın açılışını[Only Registered Users Can See Links] kapanışını ve çalışma düzeyini olumsuz yönde etkiler.
Bu programla düzenli bir temizlik yapabilirsiniz.

Özellikleri
# Adım adım kullanım için kolay sihirbaz ve arayüz
# Registry First Aid dosya/klasör taraması yapar.
# Sürücülerden hızlı dosya ve klasör bulur.
# Kayıt kütüğü girişlerini düzenler.
# Silinmiş uygulamaların hala dosyalarla bir bağıntısı varsa onları bulup geçersiz ve ölü girişleri temizler.
# Windows kayıt kütüğünüzü her zaman düzenli ve temiz tutar.

Reg1Aid 5 adım da kolay kullanımı:
# Geçersiz ve hatalı girişleri tarar.
# Sürücülerden eksik dosyaları tarar.
# Kayıt kütüğü geçersiz girişlerini düzenler.
# Kayıt kütüğünün bir yedek dosyasını kaydeder.
# Kayıt kütüğünü onarır.

Download ([Only Registered Users Can See Links])