eLanuR
11 October 2008, 15:30
[Only Registered Users Can See Links]
Frekansını kaybetmiş bir radyonun cızırtısında
Beraber ve solo yalanlara gizlenmişti
Yalnızlığın karantinasındaki ayrılık şarkısı
[Only Registered Users Can See Links] boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x362 px Ve Boyutu 97KB.[Only Registered Users Can See Links]
Ki, bilirim içi boş çıkacak, kabuğu soyulmamış hayallerin
Çünkü hiçbir kelime avcısı Şair tarif edemiyordu güzelliğini
Ve sonunda hasrete vurdum kendimi!
[Only Registered Users Can See Links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x454.[Only Registered Users Can See Links]
İçtiğim şarap değil, uzat kadehini hasret doldurayım
[Only Registered Users Can See Links] boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x525 px Ve Boyutu 193KB.[Only Registered Users Can See Links]
Yok Yok Ağlamıyorum
Bir sevdanın sahra kesesindeki çöl yağmuru yaktı gözlerimi
Alıp gidiyorum işte
Felçli fikirlerimin neden olduğu dudaklarımdan düşmeyen sözlerimi
[Only Registered Users Can See Links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x294.[Only Registered Users Can See Links]
Her tohum bahar gelince toprağı güneşle aldatır!
[Only Registered Users Can See Links] boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x464 px Ve Boyutu 166KB.[Only Registered Users Can See Links]
Sen de gideceksin biliyorum, bu şiire yakışsa da güzelliğin
Boş ver!
Bırak okumasın hiç kimse, içimde kalsın özelliğin
Tat vermiyor kainat
Sensiz Mehtabı seyretmek de neymiş huzura siftahsız gecelerde!
Sus söyleme!
Ben, yine de sen olurum kağıda dökülmemiş hecelerde.
Frekansını kaybetmiş bir radyonun cızırtısında
Beraber ve solo yalanlara gizlenmişti
Yalnızlığın karantinasındaki ayrılık şarkısı
[Only Registered Users Can See Links] boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x362 px Ve Boyutu 97KB.[Only Registered Users Can See Links]
Ki, bilirim içi boş çıkacak, kabuğu soyulmamış hayallerin
Çünkü hiçbir kelime avcısı Şair tarif edemiyordu güzelliğini
Ve sonunda hasrete vurdum kendimi!
[Only Registered Users Can See Links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x454.[Only Registered Users Can See Links]
İçtiğim şarap değil, uzat kadehini hasret doldurayım
[Only Registered Users Can See Links] boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x525 px Ve Boyutu 193KB.[Only Registered Users Can See Links]
Yok Yok Ağlamıyorum
Bir sevdanın sahra kesesindeki çöl yağmuru yaktı gözlerimi
Alıp gidiyorum işte
Felçli fikirlerimin neden olduğu dudaklarımdan düşmeyen sözlerimi
[Only Registered Users Can See Links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x294.[Only Registered Users Can See Links]
Her tohum bahar gelince toprağı güneşle aldatır!
[Only Registered Users Can See Links] boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 700x464 px Ve Boyutu 166KB.[Only Registered Users Can See Links]
Sen de gideceksin biliyorum, bu şiire yakışsa da güzelliğin
Boş ver!
Bırak okumasın hiç kimse, içimde kalsın özelliğin
Tat vermiyor kainat
Sensiz Mehtabı seyretmek de neymiş huzura siftahsız gecelerde!
Sus söyleme!
Ben, yine de sen olurum kağıda dökülmemiş hecelerde.