PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğlenmeyi becermek…

eLanuR
23 December 2008, 20:44
“Kadın ne yazacağını şaşırdı[Only Registered Users Can See Links] eğlenmeyi kim beceremez ki ayol[Only Registered Users Can See Links] gıcık!” diye bir düşünce pat diye düşüvermiş olabilir aklınıza[Only Registered Users Can See Links] paradan haber ver kralını beceremezsem namerdim tarzında…

Eğlenmek ve para genelde birlikte gezmeleri gereken ayrılmaz ikililerdir diye düşünülür[Only Registered Users Can See Links] ancak eğlenmek aslında başlı başına bir beceri ve kültürdür[Only Registered Users Can See Links] bana göre…

Tarafımca test edilmiş ve onaylanmıştır!

Eğlenmek denilince herkesin beklentisi elbette ki farklıdır[Only Registered Users Can See Links] kimi dışarıda yemek yemeyi eğlence olarak görür[Only Registered Users Can See Links] kimi aaaifle evde battaniye altında oturup çekirdek çitleyip televizyon izlemeyi…

Kimimiz bara giderek eğleniriz[Only Registered Users Can See Links] kimimiz dost sohbetlerinde!

Çok insanlar gözlemledim[Only Registered Users Can See Links] oturdukları kafeden gelen geçeni eleştirerek eğlenen[Only Registered Users Can See Links] dans edilen bir barda tabureden[Only Registered Users Can See Links] tuvalet gereksinimi dışında[Only Registered Users Can See Links] inmeyen ancak aaaifle dans edenlere gözlerini dikip[Only Registered Users Can See Links] yan tarafında oturana o gürültü içinde fısır fısır bir şeyler anlatmayısa çalışan ve o arada[Only Registered Users Can See Links] sesi nasıl duyulacaksa[Only Registered Users Can See Links] elini ağzına siper edenler!

Etrafı izleyip[Only Registered Users Can See Links] dedikodularını yapmak bir çeşit eğlence olsa gerek!

Çok genç yaşlarımda[Only Registered Users Can See Links] her dans pistine çıkışımda herkes her şeyi bırakmış da[Only Registered Users Can See Links] beni izliyor zannederdim!

Kendi bedeni ve becerileri ile hali hazırda barışması mümkün olmayısan her genç gibi[Only Registered Users Can See Links] artılarımı değil de[Only Registered Users Can See Links] hep eksilerimi görürdüm!

O nedenle[Only Registered Users Can See Links] kız kardeşim çok güzel oryantal oynayabiliyor diye[Only Registered Users Can See Links] yıllar yılı oryantal müzik eşliğinde oynayamadım ben! Pop müzikte dans ettim[Only Registered Users Can See Links] slow müzikte de[Only Registered Users Can See Links] o başka!

Gençlik dönemlerimde sivilceler basmadı yüzümü ama bir sivilce dahi[Only Registered Users Can See Links] bir minik siyah nokta tüm dikkatimi yalnızca oraya toplayabilirdi[Only Registered Users Can See Links] gerisi hiç de önemli değildi!

Narin vücudumu şişman da bulurdum[Only Registered Users Can See Links] annem deli olurdu duydukça sözlerimi[Only Registered Users Can See Links] bak derdi[Only Registered Users Can See Links] Semra şişman ama Afrodit gibi dolaşıyor ortalıkta[Only Registered Users Can See Links] sen neyine şişmanın deyip duruyorsun ki!...

Şimdiki gibi[Only Registered Users Can See Links] oğluma ne desem inandıramıyorum!

Üstelemiyorum[Only Registered Users Can See Links] bende inanmamıştım!...

Sonraları zamanlar geçiyor[Only Registered Users Can See Links] öğütülüyoruz[Only Registered Users Can See Links] örseleniyoruz[Only Registered Users Can See Links] güçleniyoruz[Only Registered Users Can See Links] vesaire…

Oryantal dans yapmayısa otuzlu yaşlarımın başında adam gibi cesaret edebildim[Only Registered Users Can See Links] onca folklor oynamışlığım var[Only Registered Users Can See Links] ay ayol bunu mu beceremeyeceğim?

Hem biliyorum[Only Registered Users Can See Links] her oynayan kendisine bakıyor[Only Registered Users Can See Links] oturanlar ise herkese ve o ortamda oturmayısı tercih edenler ya cesaretsizlikten ya eş baskısından çıkmıyordur zaten piste!

Bu işin felsefesini çözdükten sonra eğlenmek pek kolay!

Kendin için eğleniyorsun arkadaş!

Her birimizin çok sıkıntılı anları vardır[Only Registered Users Can See Links] hani sınanırız[Only Registered Users Can See Links] her şey üstümüze üstümüze gelir ve çıkmazlarda boğuşuruz…

Böyle bir durumda en yakın dost[Only Registered Users Can See Links] eş[Only Registered Users Can See Links] adı her ne ise “Hadi” der[Only Registered Users Can See Links] “Kalk gidiyoruz!”

Nereye sorusuna eğlenmeye diye cevap verir!

-Hıh[Only Registered Users Can See Links] eğlenecek halim mi var?
-Hiç havamda değilim!
-Yok ben gelmeyeyim – Ağlayarak…
-Hımmm… Dur bekle bir hazırlanayım!

Diye yanıtlar mümkündür!

Çok kötü isem laf olsun diye eğlenmeye gitmem[Only Registered Users Can See Links] gitmeye karar verirsem de fırsat olarak bellerim[Only Registered Users Can See Links] sıkıntılarımı bir kutuya koyar[Only Registered Users Can See Links] gelene kadar bekleyin derim[Only Registered Users Can See Links] gittiğim yerde ne lafını ederim[Only Registered Users Can See Links] ne küfünü dinlerim!

O an benim soluklanma anımdır!

Cazlı[Only Registered Users Can See Links] sazlı yerlerde sohbet etmeyi hiç sevmem[Only Registered Users Can See Links] bulunduğum anın hakkını vermek isterim[Only Registered Users Can See Links] çünkü o anda en güzel öyle eğlenirim!