PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Ay Gecikme :):)

HaZzAn
30 December 2008, 16:19
Hayatım harika bir haberim var.. Bir ay geciktim.. Herhalde bir bebeğimiz olacak[Only Registered Users Can See Links] Doktor bu sabah test yaptı.. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim!" demiş heyecanla.. Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapı çalmış[Only Registered Users Can See Links]
- Siz bayan Smith misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var..!"
- "Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz?" demiş kadın hayretle..
- Bayan[Only Registered Users Can See Links] dosyalarımızda açıkca görülüyor..!"
- "Nee?[Only Registered Users Can See Links] Dosyalarınızda mı?"
- "Kesinlikle!"
- "Beyefendi[Only Registered Users Can See Links] lütfen bu gece eşimle görüşmeliyim!" demiş kadın ve korkuyla olanı biteni eşine anlatmış.. Kocası ertesi sabah kızgın bir boğa gibi elektrik idaresine gidip
- "Ne oluyor burada?. Karım bir dosyadan bahsetti.. Aylık gecikmesi ile ilgili!" diye bağırmış adam..
- "Sakin olun.. Ciddi birşey değil!" demiş memur.. "Bu gecikme için bize borçlusunuz!"
- "Size mi borçluyum? Ya ödemezsem??"
- "O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!"
- "Ama o zaman karım ne yapacak?"
- "Bilmiyorum!" demiş[Only Registered Users Can See Links] memur.. "Hanımefendi artık mumla falan idare eder!"

Siyah
31 December 2008, 12:33
:d:d:d:d...