PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Usulca Öperek gÖzlerİmden...

HaZzAn
31 December 2008, 12:23
Usulca Öperek Gözlerimden..Düşlerimi Alsana Kollarına

Sırrım[Only Registered Users Can See Links]ğım[Only Registered Users Can See Links] bu karmaşık dünyada[Only Registered Users Can See Links] nefesimsin soluk soluk tertemiz dağ havası gibi içime çektiğim.... Bir çocuk masumiyetiyle beni sürekli gözünden sakınır gibi koruyan anamsın babamsın. Yoldaşımsın sırdaşımsın gönüldaşımsın her derdime ortak olan...Sevdiğimsin... BİRTANEMSİN... Ruh eşimsin..Ama rahat değilsin yeterince[Only Registered Users Can See Links] bunu biliyorum. Bir şeyler aklını deşiyor. Kalbine bir sızı veriyor olmalı o son sözlerim[Only Registered Users Can See Links] hareketlerim...Benim sevgi sağanağımda ıslanmadan yürümeyi başaranlardansın sen birtanem..Yangınımsın sensiz gecelerde beni yakan[Only Registered Users Can See Links] sabrımsın sensiz saatlerde teselli veren[Only Registered Users Can See Links] mutluluğumsun[Only Registered Users Can See Links] umudumsun uzaklardan bana nefes gibi içimde dolanan[Only Registered Users Can See Links] damarımdaki kansın sıcacık içimde dolanan[Only Registered Users Can See Links] çarpan kalbimdesin her an her dakika hissettiğim...
Yalnızlığımın yaşamla kırılma noktasında ve pes edeceğim o kötü anlarımda karşıma çıkıp bana hayatı sevdiren ve yaşanılası yapansın sen.Hiç farkındamısın..Gecenin tam ortasında yüreğim haykırıyorsa seni susmalı evren[Only Registered Users Can See Links] hiçbir ses yüreğimden daha anlamlı ve derin konuşamaz ki bu saatlerde.Dinle hayatımın anlamı[Only Registered Users Can See Links] sen dinle beni. Yüreğinin kapılarını arala biz seninle konuşmadan anlaşabiliyoruz sadece beni hisset bu gece...Yüreğini verdiğin ben[Only Registered Users Can See Links] sana mühimmat taşımak istiyorum[Only Registered Users Can See Links] bu bir türlü içinden çıkamadığın ve hep bir savaş verdiğin sevdamıza...
Usulca öperek gözlerimden..düşlerimi alsana kollarına....sabaha az kaldı birtanem.. İnandığın zaman aşk’a..kıskanırsın..Kıskandığı n an’da.. zaten aşksın..benim aşkım..Sende farklı bir tarafı var hayatın..Farklı bir yüzü..daha farklı bir tadı..Eskimeyen..Hiç eskitmeyen..Hep beni sevdiğini haykıran..seni seviyorum..