PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitem yükünü Satırlara Yüklemiş Cümlelerle

HaZzAn
5 January 2009, 12:53
Neden diye başlayan kaç cümleye daha misafir olacağımı bilmeden[Only Registered Users Can See Links] kabullenememenin verdiği yıkık dökük bir ruh hali ile senden sensizliğinden kurtulmanın çözümlerini arıyorum. Anlamsız bir savaşın ortasında[Only Registered Users Can See Links] sana olan düşkünlüğünün zaafı ile esir alınmış bir yüreğin son feryatlarını boşluğa bırakıyorum[Only Registered Users Can See Links] yitik melodiler eşliğinde.

Bir boğuşma sendromunun meydana getirdiği bir kaosta[Only Registered Users Can See Links] hatıraları rüzgarla savurarak seni yüreğimden azat etmenin telaşı ile;benim sendeki[Only Registered Users Can See Links] yüreğimdeki esaretini sonlandırmanın mücadelesini veriyorum kaç zamandır.

Sen çok uzaklarda başka yüreklere fetihlere yolculuk ederken[Only Registered Users Can See Links] ardında bıraktığın enkazın izlerini silip[Only Registered Users Can See Links] yeni doğan güne taze umutlar biriktirmekteyim.Ne bekliyordum ki sanki;hep böyle olmadı mı zaten[Only Registered Users Can See Links]şkın yükünü tek kişilik çektiğim gibi ayrılığın yükünü de bana yükledin[Only Registered Users Can See Links]ıma düşürdüklerin hep hak etmediklerim oldu.Üzülme[Only Registered Users Can See Links] ol diye ne çok tüketmişim kendimi meğerse.

Seni çok sevmem
Zamansız[Only Registered Users Can See Links] yaralara sebep
Beni en çok kahreden
Çok seviyorum derken sırtını dönüp gitmen
Zoruma giden
Beni yarımsız[Only Registered Users Can See Links]ınsız bırakman
Bahanelerin ardına sığınmam
Savunmasızlığımdan[Only Registered Users Can See Links]ızlığımdan[Only Registered Users Can See Links]çaresizliğimden

Bunu söylemek zor ama bil ki; her şeye neden olan sen[Only Registered Users Can See Links] içinde boğulan[Only Registered Users Can See Links] olmuş dillerle[Only Registered Users Can See Links]üreği darmadağın geride kalan ben..

Yaşadıklarımı yok saysam[Only Registered Users Can See Links] bu vedayı hiç sorgulamasam[Only Registered Users Can See Links] mevsime ayak uydurup hüzünlerimi hazandandır diyip es geçsem[Only Registered Users Can See Links] şeyin oyun olduğu bir dünyada yalandan zaferlerle kendimi avutsam geçer mi ki bu yaralar;
Sanmıyorum..

Resimleri yakmak anıları seni yok etmeye yetmiyormuş[Only Registered Users Can See Links] Sezen Aksu şarkısında ki hüzün gibi nota nota çöküyor sensizlik her hücreme[Only Registered Users Can See Links] da cesaret edemiyorum düşümde karşıma çıkarsın diye.

Ve ben;
Ağlamaya mecali olmayan gözlerle
Sitem yükünü satırlara yüklemiş cümlelerle
Sol yanımı kaplayan bir hiçliğe
Kocaman yalnızlıklar büyütüyorum sol yanımda
Ya sen;
Umarsız
Pervasız
Can yakan
Gidişler saklıyorsun hala cebinde