PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Not:SEni SEviyorum

aSeL
20 October 2008, 12:06
[Only Registered Users Can See Links] Kennedy, güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkı Gerry’yle evlidir. Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Gerry ölmeden önce, Holly’ye bir dizi mektup yazmıştır. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum. Yönetmen : Richard LaGravenese ([Only Registered Users Can See Links])Senaryo : Richard LaGravenese ([Only Registered Users Can See Links]), Steven Rogers ([Only Registered Users Can See Links])Oyuncular : Hilary Swank ([Only Registered Users Can See Links]), Gerard Butler ([Only Registered Users Can See Links]), Lisa Kudrow ([Only Registered Users Can See Links]), Gina Gershon ([Only Registered Users Can See Links]), James Marsters ([Only Registered Users Can See Links])Filmin Türü : Drama, Romantik Orijinal Adı : P. S. I Love YouYapımcı Firma : Alcon Entertainment [us]Yapım Yılı : 2007Yapım Ülkesi : ABDOrijinal Dili : İngilizceFilmin Süresi : 126 dakika

izlemenizi istiyorum...