PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün Filistin için okullarda saygı duruşu

ceyLin
13 January 2009, 09:09
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik[Only Registered Users Can See Links] hayatını kaybeden Filistinliler için bugün okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını istedi.

[Only Registered Users Can See Links]

Çelik[Only Registered Users Can See Links] konuya ilişkin yayımladığı genelgede[Only Registered Users Can See Links] İsrail'in 17 gündür süren saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden yüzlerce Filistinli[Only Registered Users Can See Links] özelikle de çocuklar ve öğrenciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması talimatını verdi.

Çelik[Only Registered Users Can See Links] genelgede[Only Registered Users Can See Links] şunları kaydetti:

"İlk ve ortaöğretim kurumlarında 13 Ocak 2009 Salı günü saat 11.00'de tüm sınıflarda veya toplu olarak gerçekleştirilecek saygı duruşu ile Filistin'de yaşanan zulüm telin edilirken Filistin halkı ile de dayanışma sergilenecektir.

Ayrıca ilk ve ortaöğretim kurumlarında 'Filistin'de insanlık dramı" konulu bir resim ve kompozisyon yarışması düzenlenecek[Only Registered Users Can See Links] dereceye girenler ülkemizde ve yurtdışında çeşitli platformlarda sergilenerek kamuoyunda gerekli duyarlılığın sağlanmasına katkıda bulunulacaktır."