PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okul müdürü pompalı tüfekle vuruldu

ceyLin
13 January 2009, 13:50
Okul müdürü bahçede pompalı tüfekle vuruldu.
13 Ocak 2009

[Only Registered Users Can See Links]
ADIYAMAN’ın Gerger İlçesi Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Okutan[Only Registered Users Can See Links] okulda kimsenin bulunmadığı sırada bahçede kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Hafif yaralanan Okutan[Only Registered Users Can See Links] Adıyaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken[Only Registered Users Can See Links] polis saldırganı arıyor.

İlköğretim Müdürü Yusuf Okutan[Only Registered Users Can See Links] dün öğrencilerin dağılmasının ardından saat 17.00 sıralarında okul bahçesinde yürürken[Only Registered Users Can See Links] henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi kendisine pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Okutan’un vücuduna isabet ederken[Only Registered Users Can See Links] silah sesi üzerine dışarı çıkan öğretmenler Okutan’ı hemen Gerger Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada ilk tedavisi yapılan Okutan[Only Registered Users Can See Links] Adıyaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yusuf Okutan[Only Registered Users Can See Links] ilk ifadesinde kendisine ateş açan kişiyi görmediğini ve olaya da bir anlam veremediğini söyledi.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan[Only Registered Users Can See Links] silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün hayati tehlikesinin bulunmadığını belirterek[Only Registered Users Can See Links] “Olayın failini yakalamak için polisimiz çalışıyor. Müdürümüze yapılan saldırıyı kınıyorum” dedi. Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Eren[Only Registered Users Can See Links] saldırının eğitim camiasına yapıldığını belirterek nefretle kandığını söyledi. Eren[Only Registered Users Can See Links] “Biz bir eğitimciyiz ve kimseyle husumetimizin olması söz konusu bile olamaz. Bu eğitime yapılmış ciddi bir darbedir. Nefretle kınıyoruz” dedi.
(hürriyet)