PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuru Bir Mevsime Takılır Gözyaşlarım Ağlarım

eLanuR
29 October 2008, 09:54
[Only Registered Users Can See Links]
Sen yoksun Kuru bir mevsime takılır gözyaşlarım Ve ardından[Only Registered Users Can See Links] adı sen olan yağmurlar yağar Susar seni anlattığım gök bir asrın ahvaliyle Şefkime vurur hüzün[Only Registered Users Can See Links] koşarım şiir imle Küserim sana umulmaz zamanlada Seni anlattığım gökyüzünden bulutlar gecer bir bir Martılar konar yürüdüğümüz yollara bir ikindi vakti Ve ben[Only Registered Users Can See Links]ırım ellerimi sana[Only Registered Users Can See Links] yokluğuna Gözlerinde açan bir gül ün soluşuyla Ki[Only Registered Users Can See Links] bende ki sen adına [Only Registered Users Can See Links] koşarım sana Sen bilmezsin[Only Registered Users Can See Links] Bir şiir dolanır dilime adından[Only Registered Users Can See Links] Şehrin boş ve arka sokaklarında bağıra bağıra söylerim adını kendi sesimi yine kendim dinlerim... Kediler gecer önümden[Only Registered Users Can See Links] Yokluğunun sesine katılır gülüşlerim[Only Registered Users Can See Links] İçimdeki kendimle ben sana gelirim Bilmezsin Oyuncakları kırılmış bir çocuğun öfaaale elinde ne varsa etrafa savuruşunu[Only Registered Users Can See Links] Dudak bukup ağlayışını Ve bilmezsin kırılan herhangi bir şeyin aslından kopuşunu.... Sen ki : Öfkelerimin ve kararsızlıklarımın anne yürekli merhametiSİN Ve sen benim etrafa savrulmuş gülüşlerimin matemisin... Sen benim baktığım denizlerin görünmeyen ufku kadar sonsuz[Only Registered Users Can See Links] Sahipsiz bir teknenin sürüklendiği suyu kadar kaderimsin[Only Registered Users Can See Links] Ve sen benim böldüğüm bir parca ekmekteki alın terimsin.... Sen bilmezsin gece yarılarının sessizliğini[Only Registered Users Can See Links] Ansızın alıp götürdüğünü düşlerimi Karşımda dans eden bir peri kızının yalancı güzelliğini bilmezsin[Only Registered Users Can See Links] Sonsuzluğa uzanan zamanın herhangi bir yerinde Karşına cıkıp ve diz çöküp önünde ''Aşk ki seven bir yüreğin çığlığıdır[Only Registered Users Can See Links] sonsuzkere kendimi getirdim''deyişimi bilmezsin... Gülüşü yıldızları endama ceken yar[Only Registered Users Can See Links] Bir bakışın yeter açtırmaya içimde solan çiçekleri[Only Registered Users Can See Links] Neden hâla yoksun? Ve sen yoksun[Only Registered Users Can See Links] biliyorum[Only Registered Users Can See Links]ır içim Özlemin sarar gülüşümü Sonra boğazıma dolanır söylediğim sözler Yetiştirdiğim çiçekler solar Ve susar şarkısı çocukluğumun.. Sen yoksun[Only Registered Users Can See Links] biliyorum [Only Registered Users Can See Links]ğlar gözlerim hudutsuz Takvim yapraklarından süzülür cesaretim Aşk için ölen bedenim Gözbebeklerini giyer bir gece vakti Her ikindi bir yolculuktur sana Dokunmak için köşede kalmış gözyaşına Sen yoksun Kuru bir mevsime takılır gözyaşlarım Ve ardından[Only Registered Users Can See Links] adı sen olan yağmurlar yağar Ialanır cesaret yüzlü yalanlarım Buğulu bir camda yazılı kalır adın Her odaya sinmiş kokunu çekip içime Bendeki sen için[Only Registered Users Can See Links] kendimi arzularım Şimdi[Only Registered Users Can See Links] Sensiz gecen zamanları dolayıp gözlerine Yine seninle yürüyeceğim sensizliğe Ellerimde solmuş karanfilleri sensiz mevsimlerin Ve gözlerimde kurumayan bir hasret Vakit sensizliğin ertesi Sensizliğin ölümü [Only Registered Users Can See Links]şkın son hali...