PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ardahan'da gökmen çapan atso başkanlığına aday

ceyLin
18 January 2009, 20:35
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)'nın 8 Şubat'ta yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Ardahan Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Çapan[Only Registered Users Can See Links] seçilmesi halinde ATSO'da kökten bir değişim ve yenilik gerçekleştireceklerini açıkladı.

ATSO Başkanı seçilmesi durumunda Ardahan sanayicisinin ve tüccarının sorunlarıyla çok yakından ilgileneceğini söyleyen Çapan[Only Registered Users Can See Links] ATSO'ya yeni bir hizmet binasının şart olduğunu vurguladı. ATSO'ya yeni ve modern bir hizmet binası yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğinin altını çizen Çapan[Only Registered Users Can See Links] Ticaret Odası üyelerinden destek istedi. Gençlerin önünün açılmasını isteyen Çapan[Only Registered Users Can See Links] "Büyüklerimden[Only Registered Users Can See Links] artık gençlerin önünü açmalarını ve tüm ticaret odası üyelerinden genç ve yenilikçi insanlara destek olmalarını rica ediyorum. Gençlerin[Only Registered Users Can See Links] ticaret odasını çok ilerilere taşıyacak eğitime[Only Registered Users Can See Links] ticari tecrübeye[Only Registered Users Can See Links] heyecana sahip olduklarını düşünüyorum. Bu nedenle Ardahanlılara seslenmek istiyorum; lütfen ATSO'ya sahip çıkmamız için biz gençlere şans verin ve ekibimize katılın. Ardahan'ın ortak bir akla ihtiyacı var[Only Registered Users Can See Links] gelin bu aklı hep beraber oluşturalım. Ticaret Odası[Only Registered Users Can See Links] Ardahan'ımızın ufkunu açsın[Only Registered Users Can See Links] üniversitemizin hızlıca kurulması için rektörümüze yardımcı olsun[Only Registered Users Can See Links] sınır ticaretini hızlandırsın. Ama lütfen bu çok önemli kurum atıl kalmasın." dedi.

Çok kaliteli bir ekibi olduğunu dile getiren Çapan[Only Registered Users Can See Links] "Gelin hep beraber koşalım; ekip olalım. Bu işler ekip işidir. Ekibimizde çok kaliteli[Only Registered Users Can See Links] gerçekten Ardahan'da ve ilçelerinde iş yapan sanayici ve iş adamı arkadaşlar vardır. Lütfen hiç olmazsa bu sefer bu benim adamımdır[Only Registered Users Can See Links] bu sağcıdır; bu solcudur[Only Registered Users Can See Links] hesabı yapmadan ellerimizi vicdanımıza koyarak oy kullanalım. Başkanlık yarışına giren tüm arkadaşlardan rica ediyorum[Only Registered Users Can See Links] bu seçimleri tüm siyasi ve ideolojik düşüncelerden uzak tutarak[Only Registered Users Can See Links] seviyeyi düşürmeden[Only Registered Users Can See Links] birbirimizi kırmadan gerçekleştirelim. Seçimlerden sonra kaybetsek bile yönetimde yer alalım[Only Registered Users Can See Links] odamıza katkı sağlayalım. Böylece bu seçimin kaybedeni olmasın kazanan hepimiz ve Ardahanımız olsun." diye sözlerini tamamladı. (CİHAN)