Orijinalini görmek için tıklayınız : En Tuhaf Aninizi Anlatirmisiniz??
YAKISIKLI
21 January 2009, 22:47
çocukluğumda rüyamda işediğimi görmüştüm:PPPP
o kadar bol işedimki hahahahaha kalktığımda harbiden işemişim.......
ya siz??????????????? nedir en tuhaf anınız???
ceyLin
22 January 2009, 16:45
Lisede beden dersi içiN aşagı inerKen düşmüşTüm merDivenden tuhaf ve komiK bi duRumdu arTı utanç veRici bi Durum neyseki fazla kişi Yoktu :P :o
YAKISIKLI
22 January 2009, 17:05
geçmiş olsun güzel teyzemm
YAKISIKLI
26 January 2009, 23:44
ben bu tşk işinden anlamadım ama neysee
TımaRhane_kackini_qizz__
29 January 2009, 21:58
y0Lda gideRkenn ßaßam diee tanımadıqım ßi aDamın koLuna girmi$tim.. :D:D Tam ßi saCmaLıqq :D { ama kucukken taßi. :cool: :D }
JoKeR
30 January 2009, 12:56
--Eheuehuehue koptum ya HaZeL nasıl başardın onu:D:D:D
--Ya benm bir sürü war da lisede 2 senelik sınıf arkadasmn adını unutmuştum ehueheuheue işin kötü tarafı konuşuyoruz we ben adını söyleyemiyorm salak gibi bakınıyodm hehehhehhehe ama o hala bilmiyo bunu bilmesin de yoksa saçımı başımı yolar:D:D:D
--Bu arada Yakışıklı abi o senin yaşadgn olayı bende yaşamıştım ama wallahi ben tuvalete gitmştm nasıl oldu o heueheueheue:D:D:D
--Anneme az laf anlatmaya çalışmadm anne walla baq tuvaletteydm diodum hehehehe:D:D
TımaRhane_kackini_qizz__
30 January 2009, 13:19
HaHaHa Hij De zor 0Lmadı aCıkcaSı :D:D aMa aDamda HiÇ tePki FerMedi yanı nie girioorsn kzıım koLuma feLan da demioorr :D:D:D ßuLmu$ taßi quseL kzzı :cool::D:D
JoKeR
30 January 2009, 13:24
Hhehhehehhe iyi alıp götürmemiş seni:D:D:D
TımaRhane_kackini_qizz__
30 January 2009, 13:29
HaHaHaHa :D y0q Daha neLer :cool::D:D
JoKeR
30 January 2009, 13:32
Heee o zaman yeternce güzel deglmşsn kikikikkikikiki:D:D:D
TımaRhane_kackini_qizz__
30 January 2009, 13:35
0nLa aLakaLı deiL Tamam mı :D:D
ßen kenDimi SavunuruMm heraLde.. :D:D
JoKeR
30 January 2009, 13:38
Ay ne bileyim kız küçüküm deyince demeq o zaman cadı gibiydin:D:D:D
Koskoca adama napcktn ki HaZeL kedi gibi suratına fln yapışrdn heralde hehehhehe:D:D:D:D
TımaRhane_kackini_qizz__
30 January 2009, 13:41
KucukTüm ama ßeßeqTe deiLdim heraLdee :D:D:D SaCını ßaSını yoLarDm 0 aDamın.. :cool::eek::D:D:D
JoKeR
30 January 2009, 13:46
Heheheheehe tmm ben senden korktum:eek::D:D:D:D
YAKISIKLI
31 January 2009, 15:13
KIZ UYUZ ŞEY ADAMA SARILAN SENSİN:pp
ADAMIN KARISI KIZI SENİ GÖRSE NE YAPARLARDI BİLİYOMUSUN..
ÇEEEKKKK KIZZZZ PİSSS ELLERİNİ BİZİM REİSİN ELLERİNDENNN DEMESLERMİYDİİİ???:eek:
_gülay_
6 February 2009, 22:06
gecenlerde işten eve dönüyodum havada bayaa kararmıstı yolda yürüyodum sonra yanıma minibüs tarzı bi araba yanastı biraz uzagımda durdu kapısı acıldı icinde bi sürü genc cocuk vardı cok korktum birden napıcamı sasırdım sonra iclerinden biri güzel deilmiş yha dedi :D:D:D kapadılar kapıyı gittiler o an güliyimmi aglıyımmı bilemedim :D
JoKeR
7 February 2009, 13:34
Yok artık öyle olsa ben de korkardm:D:D:D
Ama büyük ihtimalle gençlk şakası yapmaya çalşmışlar:)
_gülay_
7 February 2009, 19:04
sen beni gördünmüki joker cok cirkinim ben :(
YAKISIKLI
7 February 2009, 22:39
AMA DEDİNYA KARARMIŞ HAVADA ÇOCUKLAR YANILMIŞ OLABİLİR GÜZELİK KONUSUNDA HEHEH......
KASAPLAR BİLE GECE ALIŞ VERİŞ YAPMAZMIŞ:pp
JoKeR
8 February 2009, 03:18
_gülay_ görmedm ki ben seni hiç görmedm ama bizden birisi olmşsn hep forumda mısn sadece:)
Bu arada çirkinim diyen güzeldir;):)
_gülay_
8 February 2009, 21:24
bayadır girmiyodum cnm ama bırakmıcam artık üye resimlerinde fotom var :D
JoKeR
8 February 2009, 22:24
Pehh pehh pehh çirkine bak, çocuklar gençlik şakası yapmşlar dogru ama seni görnce iyi ki işi ciddiye bindirmemişler iyi yırtmışsn:D:);)
YAKISIKLI
9 February 2009, 21:01
ben hiç bakmadan aysel gürele benzetiyorum .. resmini buraya koyarsa bakarım..
_gülay_
18 February 2009, 19:35
iltifatın için saol cnm resmimin yeri belli merak eden bakar :D
YAKISIKLI
4 March 2009, 16:23
gülay dudağını çekermisin içimdeki ses tuhaflaşıyo şekerrr
YAKISIKLI
4 March 2009, 16:24
dudağını çekermisinnnnnnnnnnnnnnnn
_gülay_
4 March 2009, 19:26
kes layn :D:D
PIRANHA
4 March 2009, 22:40
arkadaşım telefonunu babasına vermiş ;bende aradım naber la dedim ,nerdesin dedim kavedeyim dedi
gelsene olum seni bekliyoruz dedim,geldim siz nerdesiniz dedi.dedim la bizde kavedeyiz:
mehersem arkadaşın babasıymış:D allahtan gifir etmedim :D suratına kapadım telefonu :D
YAKISIKLI
5 March 2009, 08:36
tŞk Ederİm ArkadaŞim PaylaŞimin İÇİn..
Bende Sİze Bİ DolmuŞ ŞÖfÖrÜnden Bİ Ani Anlatayim...
Çooook KÖtÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
YAKISIKLI
5 March 2009, 09:21
antalya doğu garajında dolmuştan inen bi şöför grup halinde oturan arkadaşının yanına yaklaşmış vee annen nerde yavrum . dün yanımdaydı gece demiş.. daha önce aynı şakaları yapan arkadaşı bu defa sessiz kalmış kızarmış bozarmış sessizlik çökmüş.. ne oldu len baban olmam hoşuna gitmiyomu diye devam eden şöför içeriye çay almayan gitmiş.. arkadan gelen diğer arkadaşıda şöföre aynen şunu demmiş..
annesine laf attığın adamın yanında oturan kişi babası demiş....
ve şöför çok kötü bozulmuş......
size bi soru ???
sizce annesine sövdürenmi?
bi anneye sövenmi?
karısına sövülmesine rağmen susan mı suçludur..??
yoksa hepsi adimidir:));)
_gülay_
7 March 2009, 09:59
bi cafe de serv,s elemanı olarak calısıyorum gecen gün masadaki boşları topladım bulaşık makinasına doldurucaktım kafam biraz dagınıktı :D makinanın kapagını actım sular fıskırdı makina zaten calısıyomus meger en kötüsüde calısırken bayaa bi ses cıkartıyo :D yanımdaki arkadasım sesinide mi duymadın diyince morrrrrardım :D:D:D
YAKISIKLI
7 March 2009, 16:46
Hehehehe Dudaklarindakİ Renk Ordan Demekkİ :))
Berdush
7 March 2009, 17:35
Ha Ha,bu kadarıda olmaz, seninkide tam bir şeylik yaw : ))
YAKISIKLI
9 March 2009, 22:57
bencede şeyl,k ama neylik onu bilmiyorum hehuhehahehi
AlpikE
11 March 2009, 22:09
En tuaf ve sapsal olani 2 yil once geldi basima :) Turkiye'ye tatil icin gitmistim ve de Antalya- Anamur'dan Adiyamana gidicektim arkadasimi ziyarete. Uzun sozun kisasi Anamurdan Mersin'e ordan Adiyamana gecicektik biz arkadasim ile uyuya kaliyoruz otobusun icinde muavinde uyandirmiyor bizi neyse gittik gittik. Coktan gecmisiz biz Mersin'i filan taa Adana'ya gelmisiz ama haberimiz yok tabiiki uyuyorduk cunku. Indik ve de otogarda wc'ye girdim bi baktim Adana buyuksehir belediyesi yaziyor tabiki bisey demedim kendi kendime soruyorum acaba mersin ile adana birlestimi diye :D Tmm cok sacma gulebilirsiniz ama nerden bilebirim yaklasik 8 yil oldu gitmedim tr'ye. Sonra ciktim arkadasim dedi Mersinde degiliz Adanadayiz nasil yani sehirler birlesmedimi demisim :D
YAKISIKLI
13 March 2009, 19:56
HEHEE süper yaaa
ne kız bu ikiside büyük şehir şirketmi birleşsin hahahaha
katılımın için tşk şeker kız:D
JoKeR
13 March 2009, 19:58
:D Tüm Türkiye birdir olsun :D:D
AlpikE
13 March 2009, 20:43
:D yaaaaaaaaa ne biLiyim allah'Im imkansiz oLan bisey deiL :D olmaz olmaz deme olmaz olmaz hersey olabilir :D
_gülay_
13 March 2009, 21:01
dalga gecmeyin alçaklar kafam dağınıktı diyom kolaysa sizanlatın bakiim
YAKISIKLI
14 March 2009, 11:35
:)))))) Kizlarda Otomobİl Faresİ OlmuŞ Yaa Hehe
Her Laf Var... YaĞ Mİsalİ Üste Çikiyolar Hemen
_gülay_
15 March 2009, 18:04
hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Berdush
15 March 2009, 21:58
:)))))) Kizlarda Otomobİl Faresİ OlmuŞ Yaa Hehe
Her Laf Var... YaĞ Mİsalİ Üste Çikiyolar Hemen
Sana katılıyorum Kardeş : ))
YAKISIKLI
18 March 2009, 10:47
SaĞol KardeŞ Katilicaksin Tabeee DoĞrular Bunlarr Hehehe
AlpikE
18 March 2009, 21:33
çok ayip çok :) ÖyLe birlesmeye filan baslamayin sakIn oLa (: yOksa kizLar bir dayanisma kurarsa siz yanarsiniz :D Ona göre hee
YAKISIKLI
19 March 2009, 09:07
yirim ben o dayanışma yapan kıslarııı
:PPPPPP
ne demek dayanışma biz gerçekleri konuşuyoruss dimi amaa
YAKISIKLI
22 March 2009, 11:08
en acı anımsa sanal alemi tanıdığım gündür
YAKISIKLI
25 March 2009, 17:02
eskiden bu sayfa bulunamadı diye bişey çıkmazdı ne demek buu??
_gülay_
25 March 2009, 23:20
evet şimdi en tuhaflarından bi anımı daha anlatıcam sizee :D buna sadece tanık oldum ama benden kaynaklanan bi tuhaflık yok yani :D eski işyerinde catı katta 3 kişi calısıyoruz ben zerrin ve nurten 3 ümüzünde arasında var baya bi mesafe var o ara yangın alarmları takılıyo heryere adamın biri geldi zerrin e ip varmı diye sordu anlamadı oda ney dedi adam tekrarladı ip ipp zerrinde bez mi bez mez yok dedi sonra nurtene döndü bez varmı kız orda diye seslendi nurtende ne prizi yha priz ne gezer burda dedi ben yerlerde tabi :D:D
_güLay_ :D:D:D:D:D:D:D:D:D
kOptum anasını satimmm :D:D:D:D
Ömürsün sen yaa :D:D
_gülay_
25 March 2009, 23:31
sorma The yha :D
oyy OkudukÇa güLüyOrum yaa offfff :D:D:D:D
YAKISIKLI
26 March 2009, 20:01
heheheheheheh saftirikler sisisiii:D
_gülay_
30 March 2009, 21:50
yakısıklı senden safı varmı acaba :D
YAKISIKLI
1 April 2009, 17:06
var tabeeeeeeeee yaaa (((((((SEN)))
_gülay_
4 April 2009, 11:17
estağfruLLah efendim O sizin Saflığınızz !!! :P
AlpikE
6 April 2009, 02:54
Évet sizLere reziL oldugum bir animi daha anlatacagim :) Ama valla benim suçum yok ki :D:D:D
Simdi bir gün isyerinde müsterilerimizden birisi çalisan arkadaslarimiz hakkinda sikayet ediyor. Müsteriyi sakinlestiriyim derken iyice alevlendirdim ve de bana patladi. Simdi çalisan arkadasimiz bu müsteriye sir yani beyefendi diye hitap ediyor fakat kendisi bayan imis. Allah'in yarattigi kul fakat kendisini görseniz bilmiyorum hormonsal bir sorunu mu var her neyi varsa biyik ve sakallari dahi vardi :) tabiiki onu sakinlestiriyim derken bende sir dememin ustune kiyameti kopardi :D Pardon mardon kesmedi olayi :D Daha sonra bu hanfendiyi ( beyefendiyi ) zorla çikarttik disari :D
YAKISIKLI
8 April 2009, 07:47
:))))) Tabİ Sİzİde Patron Bu Kadar Olayin Üzerİne Kolayca ÇikarmiŞtir...
daiSy
14 April 2009, 11:49
:D:D:D:D:D:D bizde de öLe mimarımızın eşi arıyo adı uqur adama ibrahim bey eşiniz uqur bey arıo dedim adam kıpkırmızı oLdu benim oLmam lazımdı aslında :D:D:D:D Seninkine paralel olsun die söledim yokSa anı çokk bende :D:D:D
YAKISIKLI
15 April 2009, 09:18
VAKTİ ZAMANINDA:
MANKENLİK YAPAN Bİ KIZLA ÇIKIYORUM SAAAAFFF TEMİİİİZ Bİ MANKEN KIZ. HEHE...
TEYZESİ GELDİ SALONUMA SAÇLARINI BOYADIM VE DEİDMKİ YAA BURCUNUN NUMARASI KAÇ DİĞERİ .. ODA DEDİKİ NE YAPICAKSIN ... TEKLİFMİ EDİCEKSİN DEDİ...
HAYIR DEDİM BİZ ÇIKIYODUK ZATEN AYRILICAM ONU DİCEM DEDİM... BİRDE GÜLDÜM HEHEHE DİYE TEYZESİ MOR OLDU SANDIM....
ODA DEDİKİ OLURMU YAW ONUN ZATEN Bİ SEVGİLİSİ VAR 2 YILDIR ÇIKIYO...HÖNKK
BU DEFA BEN MOR OLDUM....SANDI TEYZESİ GÜLMEYE BAŞLADI .. TELEFONU ÇIKARDIM KIZIN BANA EVLENME TEKLİFİYLE RESTİ ÇEKDTİM SIRITIYORUM O MOR KALDI DİYE....
EN SON KIZI DÖVMÜŞ AİLESİ
SAAFFF TEMİİİZ Bİ MANKENLE DAHA ÇIKMADIM. ALLAHTA NASİP ETMESİN...:D
_gülay_
15 April 2009, 09:24
amannnnn piff xD
daiSy
15 April 2009, 10:01
:D:D:D:D:D:D:D ehueheuheueheu :D:D:D:D:D:D:D
YAKISIKLI
21 April 2009, 10:06
GÜlay Tamam Sen Manken Olsanda Çikicam PÖffleme Uyuz..
Daİsy Teyze DİŞlerİnde GÜselmİŞ EhuhuhehahehÜ
_gülay_
23 April 2009, 10:18
yha bi get yha xD
YAKISIKLI
24 April 2009, 09:03
Bak Gİdersem DÖnmem GÜlay
Ayrica Ne Var Bunda Senİn İÇİn Manken Bİ Sevgİlİyİ Bİ Daha Kabul Edİyorum EhÜÜÜÜÜÜ
daiSy
24 April 2009, 09:14
teyZen yeSin Seni :D:D:D baska bişi dicektimde neSe :D:D:D:D qüSeldir benm diŞlerim zaaaaaaaa :D:D:D
YAKISIKLI
1 May 2009, 09:01
benim yazımı hangi dana sildi len??
hangi yazını bütün saçmalıkların kabak gibi duruyo aha xDxDxD
evet bu sefer gercekten tuhaf bi anı anLatıcam
gecen yaz kankim Çiğdem´Le aqua dolphin´e gittik. Kendimize iki şezlong buLup yerLeştik hemen . SonRada üzerimizi deiştiRmeye gittik. Döndüğümüzde yanımızdaki şezLong larda iki süper yakışıkLı vardı. Çiğdem ' vayy güzeL yer seçmişim dimi kız ' dedi. Bende 'evet manzarası çok güzeL' dedim. Neyse çocukLar muhabbet açtıLar bi şekiLde . AnLadılar zaten onLarı begendigimizi. Ama işin tuhafı benim begendigim cocuk Çiğdem´le onun beğendisiyse benimLe iLgiLeniyordu. Çok kötü bi durum dimi ?
YAKISIKLI
12 May 2009, 09:10
EN TUHAF ANINI ANLAT AMA BÖYLE REZİLLİKLERİNİ ANLATMA BE ŞEKER..
GERÇEKTEN HER ZAMAN DİK VE ALIMLI KIZLARI SEVERİM.. AMA BÖYLE AÇ VE YILIŞIK KIZLAR HEP BANA UCUZ GELİR.. GENEDE HAYAT SİZİN.. BEN OLAYIN GERİSİNİDE MERAK EDİYORUM.. SONRA NE OLDU NEREYE KADAR GİTTİ BU OLAYIN SONU..;)
ceysuU
21 June 2009, 21:15
YAKISIKLI arkadas sana hiç uyarıda bulunmadılar mı biraz daha saygılı konus die ..insanları kıran kelimeler kullanıosun kardeşim haberin oLsun ..kardeş tavsiyesi..
YAKISIKLI
12 July 2009, 19:55
ceysuu bana hİÇ uyarida bulunan olmadi.. ÇÜnkÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
İŞİnİze gelİr yada gelmez sÖzlerİm cuuukk dİye oturur gedİĞİne...
azcik beynİ ÇaliŞan anlar sÖzlerİmdekİ İnce msji Şeker
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.