PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dönüşü muhteşem oldu

ceyLin
23 January 2009, 16:41
[Only Registered Users Can See Links]
Dönüşü muhteşem oldu
23 Ocak 2009 Cuma 14:20
Gidişi suskun olmuştu Erhan Yazıcıoğlu'nun. Altı ay konuşamayan oyuncu[Only Registered Users Can See Links] sahnelere döndü.

11 yıl önce yakalandığı gırtlak kanserinden tamamen kurtulan Erhan Yazıcıoğlu[Only Registered Users Can See Links] "Bahçemdeki Ayı" adlı oyunla sahneye döndü.

"Seç Bakalım" yarışmasıyla hafızalara kazınan Yazıcıoğlu[Only Registered Users Can See Links] 1995'te başlayan ve 2005'te tekrar eden rahatsızlığı yüzünden altı ay konuşamamış[Only Registered Users Can See Links] uzun süre yurtdışında tedavi görmüştü.

Sabah gazetesinin haberine göre; ünlü aktör[Only Registered Users Can See Links] "Doktorların hiçbir dediğini yapmadım. 'Konuşma' dediler[Only Registered Users Can See Links] balkona çıktım avazım çıktığı kadar bağırdım. Moral çok önemli" dedi.

Önceki gün Beyoğlu'ndaki Sadri Alışık Tiyatrosu'nda tanıtımı yapılan Refik Erduran'ın yazdığı oyunda Yazıcıoğlu; karısını aldatan[Only Registered Users Can See Links] çok eşli yapıya yatkın bir maçoyu canlandırıyor. Oyunda Aydan Burhan[Only Registered Users Can See Links] Berke Hürcan[Only Registered Users Can See Links] Nursel Köse ve Nida Şafak da sahne alıyor.