PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Babaniz Mario Olursa

Yorgun Yürek
13 June 2009, 21:27
Babanız Mario Olursa

***daaaaaan*** (baba zıplayıp kafayı tavana vurur)
- aman[Only Registered Users Can See Links] bey naaptın sakin ol
- hanım dur mantar çıkacak ordan biliyorum[Only Registered Users Can See Links] 2'nin 3'ü burası[Only Registered Users Can See Links] mantarı var orda
- bey ne diyosun[Only Registered Users Can See Links] telaşlanıyorum bak
- dikkat! kaplumbağa[Only Registered Users Can See Links]ıpla hemen zıpla!!
- ayyy aay ay ayyy nerde hani?
- telaş yapma[Only Registered Users Can See Links]ıpla üstüne basıp yana kay[Only Registered Users Can See Links]öceklere doğru tepiklerim ben onu sonra
- bey korkuyorum...
- korkma[Only Registered Users Can See Links] salondan menekşeleri kap gel. onları yiyince ateş edebilicez bak
- hamidim nooldu sana? ühüühüü
- çiçek getir dedim[Only Registered Users Can See Links]çiçeeeek[Only Registered Users Can See Links]!kaplumbağalar!dev kaplumbağalar!
***baba koşarak yatak odasına gelir[Only Registered Users Can See Links]ğa zıplar***
- dur bey dur[Only Registered Users Can See Links] koşuyosun[Only Registered Users Can See Links] ühüühü
- ahanda bulutlu bölüm!hoooop! koşup çil çil altın topluyorum bak şimdi. hepsini almam lazım[Only Registered Users Can See Links] altın lazım hanım anlıyo musun 100!! bi yakalasam şu asansörü
- üühhhüü hamit beşibiyerdemle bileziklerim var çekmecede[Only Registered Users Can See Links] onları..
- işte bayrak kulesi! hanım b'ye basılı tut 5000 puan alalım! oohh çok şükür 2'nin 4'ü! aha! hanım geç arkama bölüm canavarı geldi!
- ühüüü hamit annem o benim[Only Registered Users Can See Links]ını da telaşlandırdın[Only Registered Users Can See Links]ühüüü ben gidiyorum!!
- dur gitme[Only Registered Users Can See Links]!ateş topları çıkıcak aşşadan yukardan.yanarsın valla!