Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi ışınlayalım :)
Zeynep
25 June 2009, 15:47
Alttaki üye üstteki üyeyi nereye ışınlamak istediğini söyleyecek. neden belirtmek serbest :)
Alttaki beni nereye ışınlıyorsun?
seNi buqün yanıMa ışınLamak iStiorum muhabbet edeLim qüLeLim az heuehu haSret qidereLim :)
Zeynep
25 June 2009, 16:05
Geleyim prenses de gönderemezsin + benim susamama sorunum var :) Stop düğmem bozuk :p
Ben de ikimizi Venedik'e ışınlıyorum. Venedik asaletle tanışsın güzelim :p
Geleyim prenses de gönderemezsin + benim susamama sorunum var :) Stop düğmem bozuk :p
Ben de ikimizi Venedik'e ışınlıyorum. Venedik asaletle tanışsın güzelim :p
yhaa taam iştee ne qüzel sen susma ben susma allah venedik yandı desene çekilin yoldan biz qeliors :)
Zeynep
25 June 2009, 16:19
Sandal sefası da yakışır bize :)
oOoOoO yakışmaz mı yhaa :) bak orDanda napaLım biliomuSun seninLe güzel bi sahil kasabasında bi tatil yapalım deniz kum güneş erkekLer eğlence kızlar falan kopalım hadi seçim senin ışınla bizi böcüğümmmm :)
Zeynep
26 June 2009, 13:33
Kabul yavrum ama sadece kızlar olsun :) Erkekler sadece sorun yaratır :p
Ordan da dağ kulübesine gidip şömine keyfi yapalım :)
süpperr oLurr yhaaa hımmmm hayaLi biLe qüzeL oyy oyyyyyyyy :)
Aslında İstanbul'un Fetih gününde orada olmak isterdim..ßeni oraya ışınlasanız olmaz mı?
Zeynep
27 June 2009, 12:07
Alkan gücüm yetse ben kendimi ışınlarım oraya :)
Senden medet uman yok zaten..
Aman Aman :D Alkan ile Zeynep'i aynı yeRe ışınLamayında ne yapı0Sanız yapın :D Alkann ßen Seni iStanbuL takSim'e ışınLıorum :rolleyes:
ceysuU
27 June 2009, 22:06
daiSy bende seni we kendimi ortaköye ışınlıyorum .. alışweriş ,,kumpir,, eglence .. :D :D
Allah :D kumpiR'Ler ßenden :D SonRa ikimizi aY'a ışınlıorum :D Loş ısık aLtında akSam yemeyi yeriz UzayLı ßiladeRLeRde keman çaLar ßize :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.