Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce AŞK hiç bitmez mi?
[Only Registered Users Can See Links]
internette qezinirken bu reSim dkktimi çekti payLaşmak ve sizin düşünCeLerinizi merak ettim kuzuLarım :) bnm bişi sormama qeRek yok reSmin üStünde soruLar gayet açık ve net keyifLi forumLar :)
Eski içtenlik ve samimiyet olmadan bence zor be güzelim bitmemesi :) Baksana saatlik bile bitiyor aşklar. hepimiz izliyoruz :p
eed yavrum doru dioSun samimiyet oLmayınCa hiçbişi oLmuo bu devirde de samimi inSanLar buLmak iiCe zorLaştığı için AŞK bize hiç uğramıCak qLiba:D
Ayrıca ne demiş şarkı; Her güzel şey bitermiş, aşk sebepsiz sevmekmiş :)
Gerçek Aşk Asla Bitmez..BitenlerSe hiç Aşık oLmamıştır Zaten,olduĞunu ZannetMiştir.!
Zaten ask yoktur Alkan :)
soRunda o yha qerçek aŞkı buLabiLmek :) kiii var mı Kiiii :D ozmn ne diorus
ey AŞK nerdesin, qüzeL yerdeSin, sen her yerDesin eee tamamDa nerDesin :D:D
aRtık Sana katıLıorum ßitanem... Aşk die ßişey yoktuR :)
hımSs yhaa yOkmu dioSunuz ciDDen şimDi hımmm ozmn Bnm bu hiSSetmeye başLadığım şey ney oLuo :S :D :D :D
hımSs yhaa yOkmu dioSunuz ciDDen şimDi hımmm ozmn Bnm bu hiSSetmeye başLadığım şey ney oLuo :S :D :D :D
uhaaa :D:D:D noLuo nan :D atLa mSn'e mSn oLmas teL'e CaqRı at aRicam :D:D:D öqRenmem laSım uhh ahh :D:D:D
uhauahua çok beklersin cnm banane merakLan biras hem ztn tam emin deiLm ayy biLmiorum ki :D:D yıhyıh ben emin oLunca sölerim sana ama şimdi söLemem çatLada patLa bitter çikoLatam bnm ummahhh :D
Aşk oLsun nan :( ßen Sana heR haLtı Sölüom :( aSk oLsun :( tamam Söleme tamam :( hıh :(
ayS kıyamam yhaaa bebem söLemicem demedm ki ama sonRa söLicem dedm :(:( tmm du şu karşımdaki herif gtSnde arıcam ben sni yavru kuşum :D
yußßy :D tamam CaqRı at yada meŞaz :D ßen aRarım :D
Zeynep'mMm meLeim şimDi sen haLa bana AŞK yok mu diosun ?
vardır yhaa hee ne derSin :D:D:D:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.