PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyanın en büyük kulübü’

Nixie
4 July 2009, 10:23
[Only Registered Users Can See Links]
Sivasspor ([Only Registered Users Can See Links])’dan Fenerbahçe’ye transfer ([Only Registered Users Can See Links]) olan Bilica, dün basın ([Only Registered Users Can See Links]ın/1/1113905/) önünde üç yıllık sözleşmeye imza attı. Samandıra ([Only Registered Users Can See Links]ıra/1/1113905/) Kamp Merkezi’ndeki imza törenine, Sportif Direktör Aykut Kocaman ([Only Registered Users Can See Links]) katıldı.
Brezilyalı savunmacı, “Daha önce oynadığım kulüplere saygım sonsuz. Brezilya ([Only Registered Users Can See Links]) Milli Takımı’nda da oynadığımı göz önüne aldığımda, Fenerbahçe’nin, kariyerimde en doruk noktalardan birisi olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi, “Fenerbahçe benim için dünyanın en büyük kulübü. Gerek eski hocamın söyledikleri, gerekse arkadaşlarımın ifadelerine baktığımda, bu formayı giyen bir futbolcunun mutsuz olduğunu, kötü söz söyleyeceğini zannetmiyorum” dedi.
Lugano ([Only Registered Users Can See Links]) hakkında yorum yapmadı
Kendisine sarı-lacivertli takımda oynama şansı verdiği için Fenerbahçe’ye teşekkür eden Bilica, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sivasspor ile bir başarı yakaladık. Fakat benim adıma başarı çıtası yükselmiştir. Buraya geldim ve Fenerbahçe’nin başarıları için elimden geleni yapacağım. Mücadele ve ruh olarak en üst düzeyde olmaya çabalayacağıma söz veriyorum.”
Brezilyalı oyuncu, Lugano’nun yerinin dolup dolmayacağı sorusuna ise, “Lugano’ya her şeyden önce saygım sonsuz, o büyük ve iyi oyuncudur. Benim görevim, kulübüm adına en iyisini verebilmektir. Benden öncesi veya sonrası yoktur. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Umuyorum, başarılarda pay sahibi olacağım” yanıtını verdi.

Alkan
4 July 2009, 11:57
Mantıklı ve doğru konuŞmuş Bilica
Umarım başaRılı oLursun