PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Light mı _? Maço mu _?

daiSy
14 July 2009, 06:47
Evet aRkadaSlar :) Şimdi SizLerin yoRumLarınızı aLmak iStiyoRum...Light ßi eRkekmii yokSa taş fıRın eRkeqimi oLsun Sizce ? hadi ßakaLım yanıtLarınızı ßekLiyorum :)

daiSy
14 July 2009, 06:50
:DİLk yoRumu ßen yapim iStedim. HeR eRkeqin içinde Light'Lık vaRdır. ßiR kadının ßi eRkeqe yaptıRamayaCaqı hiçßiRsey yoktur ;) yoLunu ßiLiRsen :D Ama ßen tam anLamıyLa Light oLsun iStemem eRkek dedigin qeRektiqi yeRde Sözünü dinLeteßiLmeli. aDı üStünde eRkek :)

EyşaN
28 August 2009, 22:04
Bence iKiside! Evde lıght oLacak(maço bn), Dışarda Maço (dışarda bnde maço) :D:DTesbihim nerde yha :D:D

ceysuU
29 August 2009, 20:12
MAÇO oLsun ama köpeGim oLsunNnNNnNnNn..!!! ;)

BarBie_
29 August 2009, 20:30
ya aslında özgürlüğüme düşkünüm ama
erkek dediğin kodumu oturcak
baktımı anlıcaksın bakısından ne dediğini
yani hep öle kişileri seviyorum
ama light erkekler hosuma gittiğini söylüyorm :D

daiSy
29 August 2009, 21:02
kızLaR ne kadaR Light da deSe akılları hep maço'da :D:D:D:D hadi bakaLım Türk eRkekLeRi :D:D:D

EyşaN
7 September 2009, 20:33
Ben Vazgeçtim Lıghtan Bence Her Zaman Her Yerde Maço Olsun ...Bana Bi Vurdumu Böle yıldız 1, yıldız 2 , yıldız 3 Saydırsın :D:D:DBöle Devam Koçumm :DDDDD:DDD Tabi Bende Aynı Şekilde Bende Saydırcam Yıldızların Devamını ;);)

daiSy
11 September 2009, 07:56
Ben Vazgeçtim Lıghtan Bence Her Zaman Her Yerde Maço Olsun ...Bana Bi Vurdumu Böle yıldız 1, yıldız 2 , yıldız 3 Saydırsın :D:D:DBöle Devam Koçumm :DDDDD:DDD Tabi Bende Aynı Şekilde Bende Saydırcam Yıldızların Devamını ;);)

Çatlak :D:D:D

daiSy
11 September 2009, 07:57
MAÇO oLsun ama köpeGim oLsunNnNNnNnNn..!!! ;)

heLaL oLsun :)