PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bengü Gibi Bir Kızla Evlenirim"

DuNyaM
7 August 2009, 07:08
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])Resmi büyütmek için tıklayın ([Only Registered Users Can See Links])

Serdar Ortaç ([Only Registered Users Can See Links]) Açıkhava Konserinde Kendisini İzlemeye Gelen 5 Bin Kişiye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı.
En önde oturan annesine göndermede bulunan Ortaç “Şimdiye kadar en büyük destekçilerimden biri annemdir. 2000 yılına kadar gazetede benimle ilgili magazinel bir haber görse beni arar bu ne diye sorardı. Fakat sonradan anladık bu çocuk adam olmayacak aramamaya başladı.

3 erkek 1 kız kardeşiz. 2 erkeğimiz evli. Tek bekar benim, annemin en büyük temennisi benim mürüvvetimi görmek. Bende bunu çok istiyorum. Fakat hayatımın aşkını bulmak ve yaşamayı istiyorum” dedi.

Kendisini izlemeye gelen Bengü ([Only Registered Users Can See Links])’ye de laf atan Ortaç “Mesela Bengü ([Only Registered Users Can See Links]) gibi bir kızla evlenirim. Zaten aşk konusunda da en çok Bengü ([Only Registered Users Can See Links])’yü örnek alıyorum. Sonunda aradığı aşkı ve adamı buldu. Allah bozmasın” diyerek evlenmek istediğini açıkladı.