PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : doğaüstü güçleriniz olsa neyi tercih ederdiniz?

Syst3m
14 September 2009, 21:39
doğaüstü güçleriniz olsa neyi tercih ederdiniz?

PaMuq
14 September 2009, 21:41
karşımdaki kişinin aklından geçenleri okumayı biraz safımda herkese kolay inanıyorum :(

MeCNuN
14 September 2009, 21:42
ankete katıLmadın yine dimi :D

PaMuq
14 September 2009, 21:44
ay görmedim yine :):):)

EyşaN
14 September 2009, 21:47
Bütün Pislikleri Yok Ederdim :mad::mad::mad::mad:

PaMuq
14 September 2009, 21:49
şeltox sinek savar gibi gıı :)

EyşaN
14 September 2009, 21:55
Yoq Cazırt BangLe :mad::mad::mad::mad::mad:

Spawn
14 September 2009, 22:42
Zamanda yolculukla, zamanı ileri geri alma ne iş :D
Hıı yoksa birinde zamanla biz de mi büyüyüp küçülüyoruz :D
O zaman çok ileri almayalım mezarda uyanırız falan hehe :D:D
Neyse zamanda yolculuk isterdim :)

ceysuU
14 September 2009, 23:50
Görünmez oLmak..

Spawn
23 September 2009, 20:01
Kanka sen de en kötüsünü istemişsin napacan onu gel sana zamanda yolculuk verelim 3 yılda garanti var hehe :D:D:D

ceysuU
4 October 2009, 16:13
La kanka görünmez olmak en iyisi şahsen zamanda yolculuk yapmak istemem yaşadığım zaman zaten çok atraxyonlu birde o yolculukları kaldıramam :D:D :D kimsenin düşüncelerini okumak istemezdim yoksa dünayadki bütün insanlar birbirine girerdi :D :D istediğim herşeyi yapmakta istemezdim yoksa bi amacım olmazdı hayatta çabamam ws ws.. :D :D:D :D en iyisi görünmez oliyim istediğim zaman istedigim yerde bulunabilirdimmm habersiz yuuppiii :D:D :D :D :D :D

Spawn
4 October 2009, 19:47
İyi de kanka o zaman karşıdan karşıya geçerken falan unuttun mesela görünmezsin kim vurduya gidebilirdin veya birisinin kör kurşununa kurban olabilirdin seni görmediği için veya kaza oldu diyelim sen de görünmezsin o an araba yanacak adamlar seni görmüyor yanıyorsun veya bir yerde baygın kaldın kimse görmüyor orada ölebilirsin veya denizde boğuluyorsun ayağına kramp girmiş sen de görünmezlik kontrolünü kaybetmişsin görünmezsin ama ilerde sadece ses ve çırpıntı geliyor kurtarılamıyorsun onun için böyle gider kanka sakat iş boşver sen şunu :D:D:D

ceysuU
7 October 2009, 15:40
pskopat kankam bn eger görünmezsem hiç bi şekilde yokum yani his yok anlatabildim mii :D :D :D

Spawn
7 October 2009, 18:31
Kanka öyle görünmezliği kim kaybetmiş de sen bulacaksın öyle yok, canlı görünmezlik bu ruh gibi değil :D:D:D