Syst3m
26 September 2009, 17:08
LİSE 1.SINIF Ingilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu
onun için "benim en iyi arkadasim" diyordum..
ama ben onun ipek gibi saçlarina bakip onun benim olmasini istiyordum..
Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum[Only Registered Users Can See Links]
dersten sonra kalkti ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi
ona notlari verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü.
Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum[Only Registered Users Can See Links]
onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum
ama çok utaniyordum.. LİSE 2.SINIF Telefonum çaldi[Only Registered Users Can See Links]
arayan oydu ve agliyordu bana askin nasil kalbini kirdigini anlatti[Only Registered Users Can See Links]
beni evine çagirdi[Only Registered Users Can See Links] yalniz kalmak istemedigini söyledi[Only Registered Users Can See Links]
bende tabiki gittim[Only Registered Users Can See Links] koltuga[Only Registered Users Can See Links] onun yanina oturdum[Only Registered Users Can See Links]
güzel gözlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim
2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik
filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi[Only Registered Users Can See Links]
bana her sey için tesekkür etti ve yanagimdan öptü.
Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum[Only Registered Users Can See Links]
ama çok utaniyordum..
SON SINIF Mezuniyet balosundan bir gün önce yanima geldi ve
çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi[Only Registered Users Can See Links]
benimde çiktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize söz vermistik
eger çiktigimiz biri olmazsa partilere birlikte gidecektik[Only Registered Users Can See Links]
"en iyi arkadas" olarak. Ve partiye birlikte gittik[Only Registered Users Can See Links] o aksam çok güzeldi[Only Registered Users Can See Links]
her sey yolunda gitti[Only Registered Users Can See Links]
partiden sonra onu evine kapisinin önüne kadar biraktim[Only Registered Users Can See Links]
kapinin önünde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti.
Onun benim olmasini istiyordum..
Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum[Only Registered Users Can See Links]
bana "hayatimin en güzel zamanini geçirdigini" söyledi ve yanagimdan öptü.
onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum..
Günler[Only Registered Users Can See Links] haftalar[Only Registered Users Can See Links] aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti..
Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için
sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi.
Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum.
Herkes evine gitmeden önce yanima geldi ve aglayarak bana sarildi
sonra basini omzuma koydu ve
"sen benim en iyi arkadasimsin[Only Registered Users Can See Links] tesekkürler"
deyip yanagimdan öptü.
onu çok seviyordum
ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum..
Aradan yillar geçti..
Bir gün bir nikah dairesinde ve o kizin nikahini izliyorum..
evet artik evleniyordu[Only Registered Users Can See Links] onun "evet[Only Registered Users Can See Links] kabul ediyorum" demesini[Only Registered Users Can See Links]
yeni hayatina girmesini izledim[Only Registered Users Can See Links] baska bir adamla evli olarak.
Yeni hayatina girmeden önce yanima geldi ve nikahima geldin tesekkürler
" deyip yanagimdan öptü.
ama çok utaniyordum.. Yillar çok çabuk geçti..
Su an benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum[Only Registered Users Can See Links]
esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti..
Hemen günlügünü aldim ve günlükte okudugum satirlar Şöyleydi..
"ONUN GÖZLERİNE BAKARAK ONUN BENİM OLMASINI DİLEDİM..
AMA O BANA BENİM ONA BAKTIĞIM GÖZLE BAKMIYORDU BUNU BİLİYORDUM.
ONU SADECE ARKADAS OLARAK İSTEMEDİĞİMİ BİLMESİNİ İSTİYORDUM[Only Registered Users Can See Links]
ONU ÇOK SEVİYORDUM AMA SÖYLEYEMİYORDUM
NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA ÇOK UTANIYORDUM..
KEŞKE BANA BENİ BİR KEZ SEVDİĞİNİ SÖYLESEYDİ..
" Böyle kaybetmektense sevdiginizi söyleyerek kaybedin''
onun için "benim en iyi arkadasim" diyordum..
ama ben onun ipek gibi saçlarina bakip onun benim olmasini istiyordum..
dersten sonra kalkti ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi
ona notlari verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü.
ama çok utaniyordum.. LİSE 2.SINIF Telefonum çaldi[Only Registered Users Can See Links]
arayan oydu ve agliyordu bana askin nasil kalbini kirdigini anlatti[Only Registered Users Can See Links]
beni evine çagirdi[Only Registered Users Can See Links] yalniz kalmak istemedigini söyledi[Only Registered Users Can See Links]
bende tabiki gittim[Only Registered Users Can See Links] koltuga[Only Registered Users Can See Links] onun yanina oturdum[Only Registered Users Can See Links]
güzel gözlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim
2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik
filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi[Only Registered Users Can See Links]
bana her sey için tesekkür etti ve yanagimdan öptü.
ama çok utaniyordum..
SON SINIF Mezuniyet balosundan bir gün önce yanima geldi ve
çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi[Only Registered Users Can See Links]
benimde çiktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize söz vermistik
eger çiktigimiz biri olmazsa partilere birlikte gidecektik[Only Registered Users Can See Links]
"en iyi arkadas" olarak. Ve partiye birlikte gittik[Only Registered Users Can See Links] o aksam çok güzeldi[Only Registered Users Can See Links]
her sey yolunda gitti[Only Registered Users Can See Links]
partiden sonra onu evine kapisinin önüne kadar biraktim[Only Registered Users Can See Links]
kapinin önünde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti.
bana "hayatimin en güzel zamanini geçirdigini" söyledi ve yanagimdan öptü.
onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum..
Günler[Only Registered Users Can See Links] haftalar[Only Registered Users Can See Links] aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti..
Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için
sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi.
Herkes evine gitmeden önce yanima geldi ve aglayarak bana sarildi
sonra basini omzuma koydu ve
"sen benim en iyi arkadasimsin[Only Registered Users Can See Links] tesekkürler"
deyip yanagimdan öptü.
onu çok seviyordum
ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum..
Aradan yillar geçti..
Bir gün bir nikah dairesinde ve o kizin nikahini izliyorum..
evet artik evleniyordu[Only Registered Users Can See Links] onun "evet[Only Registered Users Can See Links] kabul ediyorum" demesini[Only Registered Users Can See Links]
yeni hayatina girmesini izledim[Only Registered Users Can See Links] baska bir adamla evli olarak.
Yeni hayatina girmeden önce yanima geldi ve nikahima geldin tesekkürler
" deyip yanagimdan öptü.
ama çok utaniyordum.. Yillar çok çabuk geçti..
Su an benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum[Only Registered Users Can See Links]
esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti..
Hemen günlügünü aldim ve günlükte okudugum satirlar Şöyleydi..
"ONUN GÖZLERİNE BAKARAK ONUN BENİM OLMASINI DİLEDİM..
AMA O BANA BENİM ONA BAKTIĞIM GÖZLE BAKMIYORDU BUNU BİLİYORDUM.
ONU SADECE ARKADAS OLARAK İSTEMEDİĞİMİ BİLMESİNİ İSTİYORDUM[Only Registered Users Can See Links]
ONU ÇOK SEVİYORDUM AMA SÖYLEYEMİYORDUM
NEDENİNİ BİLMİYORUM AMA ÇOK UTANIYORDUM..
KEŞKE BANA BENİ BİR KEZ SEVDİĞİNİ SÖYLESEYDİ..
" Böyle kaybetmektense sevdiginizi söyleyerek kaybedin''