Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Aşk - Sevgi (https://seversintabi.com/ask-sevgi/)
-   -   Sitem yükünü Satırlara Yüklemiş Cümlelerle (https://seversintabi.com/ask-sevgi/25157-sitem-yukunu-satirlara-yuklemis-cumlelerle.html)

HaZzAn 5 January 2009 12:53

Sitem yükünü Satırlara Yüklemiş Cümlelerle
 
Neden diye başlayan kaç cümleye daha misafir olacağımı bilmeden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kabullenememenin verdiği yıkık dökük bir ruh hali ile senden sensizliğinden kurtulmanın çözümlerini arıyorum. Anlamsız bir savaşın ortasında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sana olan düşkünlüğünün zaafı ile esir alınmış bir yüreğin son feryatlarını boşluğa bırakıyorum[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yitik melodiler eşliğinde.

Bir boğuşma sendromunun meydana getirdiği bir kaosta[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hatıraları rüzgarla savurarak seni yüreğimden azat etmenin telaşı ile;benim sendeki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]senin yüreğimdeki esaretini sonlandırmanın mücadelesini veriyorum kaç zamandır.

Sen çok uzaklarda başka yüreklere fetihlere yolculuk ederken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ardında bıraktığın enkazın izlerini silip[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni doğan güne taze umutlar biriktirmekteyim.Ne bekliyordum ki sanki;hep böyle olmadı mı zaten[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]aşkın yükünü tek kişilik çektiğim gibi ayrılığın yükünü de bana yükledin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]payıma düşürdüklerin hep hak etmediklerim oldu.Üzülme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]kederlenme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]mutlu ol diye ne çok tüketmişim kendimi meğerse.

Seni çok sevmem
Zamansız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]derin yaralara sebep
Beni en çok kahreden
Çok seviyorum derken sırtını dönüp gitmen
Zoruma giden
Beni yarımsız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yarınsız bırakman
Bahanelerin ardına sığınmam
Savunmasızlığımdan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yalnızlığımdan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]çaresizliğimden

Bunu söylemek zor ama bil ki; her şeye neden olan sen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]nedensizliklerin içinde boğulan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]lal olmuş dillerle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]yüreği darmadağın geride kalan ben..

Yaşadıklarımı yok saysam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu vedayı hiç sorgulamasam[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mevsime ayak uydurup hüzünlerimi hazandandır diyip es geçsem[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]her şeyin oyun olduğu bir dünyada yalandan zaferlerle kendimi avutsam geçer mi ki bu yaralar;
Sanmıyorum..

Resimleri yakmak anıları seni yok etmeye yetmiyormuş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]bir Sezen Aksu şarkısında ki hüzün gibi nota nota çöküyor sensizlik her hücreme[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]uyumaya da cesaret edemiyorum düşümde karşıma çıkarsın diye.

Ve ben;
Ağlamaya mecali olmayan gözlerle
Sitem yükünü satırlara yüklemiş cümlelerle
Sol yanımı kaplayan bir hiçliğe
Kocaman yalnızlıklar büyütüyorum sol yanımda
Ya sen;
Umarsız
Pervasız
Can yakan
Gidişler saklıyorsun hala cebinde


Saat: 04:06

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2