Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Astral Seyahat (https://seversintabi.com/astral-seyahat/)
-   -   Astral Seyahat ve Rüyaların ilişkisi (https://seversintabi.com/astral-seyahat/56656-astral-seyahat-ve-ruyalarin-iliskisi.html)

Yorgun Yürek 4 June 2009 10:56

Astral Seyahat ve Rüyaların ilişkisi
 
Binlerce yıllık maji bilgilerinde rüya ruhsal bedenin astral dünya denilen ve madde dünyasının izdüşümü sayılabilecek farklı bir boyutta geçirilen süredir. İnsan burada tüm varoluşun düşünce gücüyle yaratılan farklı bir yaşam biçimini yaşar ve yaşananlar gerçektir.
İnsanın uçması, uçurumdan düşüp ölmemesi gibi. Daha da uygun bir tanımla astral dünya denen aynanın öteki yanıdır ve orada herşey aynanın arkasında olduğu gibi terstir.
Burada erkek, orada kadın olabilirsiniz, burada korkak ama orada kahraman bir savaşçı olabildiğiniz veya burada iktidarsız ama orada seksin He-Man´i olabildiğiniz gibi, ya da bunların tersi gibi...
Eğer böyleyse, ki böylesi bana daha anlamlı geliyor, yaptıklarımız bir şekilde bir başka boyutta veya alacakaranlık kuşağında sebep ve sonuç oluşturuyorlar. Belki de; yaşamlarımızın ve davranışlarımızın hesabını kendi kendimize vermemiz ve de kaçtıklarımızla yok ettiklerimizin orada karşımıza çıkmaları evrensel düzenin en büyük vicdan anayasasıdır.


Saat: 16:14

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2