Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Avrupadan Futbol, (https://seversintabi.com/avrupadan-futbol/)
-   -   Gitti gitti Sheva gitti (https://seversintabi.com/avrupadan-futbol/73029-gitti-gitti-sheva-gitti.html)

CaNaLaN 30 August 2009 00:10

Gitti gitti Sheva gitti
 
Gitti gitti Sheva gitti

İşte yeni kulübü! Chelsea'ye Milan'dan 2006 yılında 36 milyon avro bonservis bedeliyle geldiğinde olay yaratan Ukraynalı forvet Andriy Mykolayovych Shevchenko eski kulübü Dinamo Kiev'e geri döndü.
The Guardian gazetesinde yer alan habere göre Chelsea teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya bildireceği kadro içinde yer almayacağını öğrenmesi Sheva'yı böyle bir karara itti. Ukraynalı forvet Dinamo Kiev ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
Ancelotti'nin kafasındaki 4. forvet konumunda (Didier Drogba, Nicolas Anelka, Salomon Kalou...) bulunan ve gözden düşen Shevchenko gelişmenin ardından yaptığı ilk açıklamada; "Roman Abramovich, Chelsea, herkes bana burada çok kibar davrandı, teşekkür ediyorum" dedi.
Dinamo Kiev'de attığı imza ile birlikte kaptanlık pazubandını da koluna geçirerek olan 33'lük forvet için Ukrayna temsilcisinin Chelsea'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği ifade edildi.
Shevchenko'nun Chelsea'dan aldığı ücre ise haftada 121 bin pound'du ve Londra kulübü ile sözleşmesinin son yılındaydı. Andriy Shevchenko 1994-1999 yıllarında, 18-23 yaş aralığına ilk kez Dinamo Kiev forması ile futbol dünyasına adını duyurmuştu.

DÜZELTME: Daha sonra yapılan resmi açıklamada Dinamo Kiev'in Ukraynalı futbolcuyu "bedelsiz" olara transfer ettiği ifade edildi.


Saat: 00:56

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2