Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Basketbol (https://seversintabi.com/basketbol/)
-   -   Platin: "Kritik hatalarla maçı kaybettik (https://seversintabi.com/basketbol/20538-platin-kritik-hatalarla-maci-kaybettik.html)

ALfoNsO 24 December 2008 05:02

Platin: "Kritik hatalarla maçı kaybettik
 
Beko Basketbol Ligi takımlarından OYAK Renault'nun antrenörü Yücel Platin, dün 68-67 kaybettikleri Galatasaray Cafe Crown maçıyla ilgili, ''Son dakika içinde yaptığımız kritik hatalar maçı kaybetmemize neden oldu'' dedi.



Platin, yaptığı açıklamada, savunmada iyi işler yaptıklarını, özellikle ilk yarıda rakibe hızlı hücum şansı tanımadıklarını söyledi.

Ancak hücumda özellikle uzun oyuncularının sayı anlamında normal performanslarını gösteremediğini ifade eden Platin, buna karşın oyun ve skor dengesini koruyabildiklerini, 3 ve 4. periyotlarda farklı öne geçmeyi de becerdiklerini anlattı.

Platin, maçın kaderinin son bölümde çizildiğini dile getirerek, şöyle konuştu:
''Son dakika içinde yaptığımız kritik hatalar maçı kaybetmemize neden oldu. Kazansaydık çok iyi olacaktı ama beceremedik. Çok üzüldük. Çünkü daha önce Fenerbahçe Ülker, Türk Telekom ve Antalya Büyükşehir Belediyespor maçlarını da son bölümlerde kaybetmiştik. Bunları kazanmış olsaydık, şu anda sıralamada çok daha iyi bir yerde olurduk.''


Saat: 09:06

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2