Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Basketbol (https://seversintabi.com/basketbol/)
-   -   Çevik'in Jasaitis'e güveni tam! (https://seversintabi.com/basketbol/77052-cevikin-jasaitise-guveni-tam.html)

Syst3m 14 September 2009 14:15

Çevik'in Jasaitis'e güveni tam!
 
Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı Antrenörü Okan Çevik, yeni transferleri Simas Jasaitis'in Litvanya Milli Takımı ile Polonya'da devam eden 36. Avrupa Şampiyonası'ndaki oyununun kendisini memnun ettiğini söyledi.

Çevik, GS TV'ye yaptığı açıklamada, Jasaitis'in şampiyonadaki performansından memnun olduğunu belirterek, ''Jasaitis'in Avrupa Şampiyonası'nda bu tarz oynaması bizi mutlu ediyor. Bizim için bu çok da sürpriz olmadı. Çünkü onun potansiyelinin ne olduğunu zaten çok iyi biliyoruz'' dedi.

Özellikle 1 ve 2 numaralı Litvanya seviyesindeki oyuncuların eksikliğinde Jasaitis'in biraz daha ön plana çıktığını ifade eden Okan Çevik, ''Bu, sorumluluk aldığı zaman birtakım işleri becerebileceğini de gösteriyor. Bence oradaki asıl önemlisi yüksek yüzdeyle Avrupa Şampiyonası'nın en yüzdeli oynayan oyuncusu olması. Bu da atış seçiminin çok iyi olduğunu gösteriyor. Benim açımdan asıl sevindirici olan nokta burası'' diye konuştu.

Okan Çevik, yeni sezon hazırlıklarında oyuncuların antrenmanlarda gösterdiği performanstan memnun olduğunu, oyun sistemini oturtmaya çalıştığını anlattı.


Saat: 23:04

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2