Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Beşiktaş (https://seversintabi.com/besiktas/)
-   -   Golü unuttu (https://seversintabi.com/besiktas/2831-golu-unuttu.html)

eLanuR 28 October 2008 10:18

Golü unuttu
 
Beşiktaş forması ile 49 golü bulunan sambacı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] son dört maçta ağları havalandıramayarak hayal kırıklığı yarattı.

Beşiktaş'ın bu sezon büyük umutlar bağladığı Deivson Rogerio Bobo büyük bir düşüş içine girdi. Siyah-beyazlı takımın şu anki en skorer oyuncusu olan ve takımı adına 49 kez ağları sarsan Bobo[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] son 4 maçta sustu kaldı. Son golünü 4. haftada Gaziantep mücadelesinde kaydeden Brezilyalı yıldız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalan 4 karşılaşmada ise varlık gösteremediği gibi gol sevinci
de yaşayamadı.

50 kâbus oldu
Hacettepe maçında kadroda olmasına rağmen oynama şansı bulamayan genç futbolcu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şans bulduğu diğer karşılaşmalarda ise suskun kaldı ve 50. gol heyecanını tadamadı. Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Gençlerbirliği ve Sivas sınavlarını boş geçen Bobo[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] UEFA Kupası'nda da aaaalist ile oynanan rövanş maçında golden uzak kalarak hayal kırıklığı yarattı.

window.google_render_ad();


Saat: 10:05

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2