Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Beşiktaş (https://seversintabi.com/besiktas/)
-   -   Kupa Kartalı! (https://seversintabi.com/besiktas/2835-kupa-kartali.html)

eLanuR 28 October 2008 10:43

Kupa Kartalı!
 
Türkiye Kupası'nı son üç sezonun ikisinde müzesine götüren Beşiktaş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hedefe kilitlendi.

İnönü'de Sivasspor'la berabere kalmasına rağmen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligin zirvesinde oturmaya devam eden Beşiktaş'ta artık gündem Fortis Türkiye Kupası. Geride kalan son üç sezonun ikisinde kupayı müzesine götürmeyi başaran Kara Kartal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rotasını perşembe günü oynanacak Antalya maçına çevirdi. Siyah-beyazlılarda tek hedef[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ikinci cephedeki
zorlu yarışa galibiyetle başlamak...

Tarihe geçmek istiyorum
Beşiktaş'ın bu maçtaki en önemli kozu ise Bobo olacak. Teknik direktör Denizli'nin forvette görev vermeyi planladığı sambacı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] haftalardır Beşiktaş formasıyla 50'nci golünü atmak için uğraşıyor. Genç yıldız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] "Antalya maçını iple çekiyorum. Takımın kazanması her şeyden önemli. Ancak ben de suskunluğumu bozmak ve adımı Beşiktaş tarihine yazdırmak istiyorum" diye konuştu.


Saat: 23:33

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2