Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Beşiktaş (https://seversintabi.com/besiktas/)
-   -   Denizliden tırpan (https://seversintabi.com/besiktas/2837-denizliden-tirpan.html)

eLanuR 28 October 2008 10:45

Denizliden tırpan
 
Beşiktaş'ın hocası Mustafa Denizli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Ertuğrul Sağlam döneminde A takıma alınan Emre Özkan ve Erdem Köse'yi altyapıya yolladı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sırada Necip var. Kadroyu 26'dan 22'ye indireceğini açıklayan Denizli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni transfer Seric'i de gönderecek.

***

Tecrübe konuşuyor

Kadroyu 22'ye indireceğini söyleyen tecrübeli hoca[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Emre Özkan ve Erdem Köse'yi altyapıya yolladı; Necip de sırada.

Gençlere şans yok
Teknik direktör Mustafa Denizli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] operasyona başladı. 26 kişilik kadroyu 22'ye indireceğini açıklayan tecrübeli çalıştırıcı; Ertuğrul Sağlam döneminde A takıma kazandırılan Emre Özkan ile Erdem Köse'yi A takım kadrosundan çıkartarak PAF'a geri yolladı. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Necip Uysal'ın da altyapıya gönderileceği
ifade edildi.

Seric'e yol göründü
Beşiktaş'ta kadrodan çıkarılması düşünülen 4. ismin kim olacağı merak edilirken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yeni transfer Antony Seric'in ilk sırada yer aldığı belirtildi. Geldiği günden bu yana beklenen patlamaya yapamayan Hırvat savunma oyuncusunun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Denizli tarafından yetersiz bulunduğu ve hakkında yönetime "Ocakta gönderebiliriz" raporu verildiği öğrenildi.



Saat: 21:00

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2