Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Beşiktaş (https://seversintabi.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş, liderliği bırakmak istemiyor (https://seversintabi.com/besiktas/3392-besiktas-liderligi-birakmak-istemiyor.html)

eLanuR 1 November 2008 10:57

Beşiktaş, liderliği bırakmak istemiyor
 
Turkcell Süper Lig’in 9. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Beşiktaş, liderliği bırakmak istemiyor.
Geçen hafta kendi sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan yitiren, ancak zirve mücadelesi verdiği rakiplerinin de puan kaybıyla liderlik koltuğunda kalan siyah-beyazlı futbol takımı, Kayserispor’u yenerek, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.
Sivasspor maçının ardından Fortis Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u 3-0 yenerek moral bulan Beşiktaş, yarınki karşılaşmayı kazanması halinde rakiplerinin puan kaybını beklemeden liderliğini sürdürmeye devam edecek.
Bu arada hastalığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giymeyen takım kaptanı Delgado, hastalığının geçmesinin ardından Kayserispor karşısında takımındaki yerini alabilecek.
Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı oyuncu bulunmazken, 3 sarı kartı olan Nobre, yarınki mücadelede de kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak maçı hakem Selçuk Dereli yönetecek.
Beşiktaş kafilesi, öğleden sonra Kayseri’ye gidecek


Saat: 22:57

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2