Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Biyografiler (https://seversintabi.com/biyografiler/)
-   -   Arda Turan (https://seversintabi.com/biyografiler/1297-arda-turan.html)

eLanuR 5 October 2008 09:10

Arda Turan
 
Arda Turan (d. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL])[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Türk o
9 yaşında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'da futbola başlamıştır. Burada top tekniği ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekmiş ve 12 yaşında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'in beğenisi ile [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] altyapısına transfer edilmiştir. PAF takımında aralıksız olarak dört yıl forma giydikten sonra [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'nin teknik direktörlüğü döneminde 2004-05 sezonunda A takıma alınmıştır. Bu dönemde forma şansı bulamamış ve kiralık olarak bir sezonluğuna [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'a transfer olmuştur.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]-[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sezonunun sonunda Galatasaray'a geri dönmüş ve Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karşısında ilk maçta iki gol[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir asist kaydetmiştir.Ve dikkatleri üzerine çekti.
Kısa zamanda ilk 11'in değişmez ismi oldu.Şampiyonlar Ligi'nde [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ve [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] karşısında çıktığı grup maçlarında [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tarafından maçın oyuncusu seçilmiştir. Ancak Galatasaray'ın 3-1 mağlup olduğu Bordeaux maçında rakip oyuncu [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'ye attığı kafa ile oldukça tepki toplamıştır.
Arda Turan üstün top tekniği ile dikkat çekmektedir.Sezon toplamda 34 maçta oynamış 7 gol atmıştır. Süper Lig'te 24 maçta 4 gol atmıştır.


Saat: 11:15

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2