Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Burçlar Dünyası (https://seversintabi.com/burclar-dunyasi/)
-   -   Şımarık Burçlar (https://seversintabi.com/burclar-dunyasi/70892-simarik-burclar.html)

Syst3m 20 August 2009 09:43

Şımarık Burçlar
 
Koç: Sana kalsa dünyada herkes aptal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir sen akıllı! Millete ö ütler verip ukalâlık taslar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önüne yemek koysan be enmez. Allah düşmanların başına vermesin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].
Bo a: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sanki dünyayı sen kurtaracaksın! İnatçı mı inatçı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dik kafalı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Komünizm bitti kardeşim!

İkizler:
Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yani akıllı geçinme! Ayrıca ço u şizofrenin de ikizler burcundan çıktı ı söyleniyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilgine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

Yengeç:
Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu oldu u söyleniyor. Haberin olsun!

Aslan:
Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et. Millet senle ne dalga geçiyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] haberin yok. Tenkide hiç gelemeyen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendini be enmiş zavallı aslan parçası[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Sen kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını duvarı seyrederek geçir bakalım.

Başak:
Sen pek aklı başında otoriter biri oldu un için da ınıklı ı sevmezsin de il mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet so uk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

Terazi:
Sen sanatçı ruhlu oldu un için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel de il[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yarım aklın da gider.

Akrep:
Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kıskanç[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ahlâk anlayışı sıfırın altında! Ço u Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gitti ini duymuş muydun?

Yay:
Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizli ini ve talihsizli ini başka türlü örtemezsin de il mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Oglak:
Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hangi kayda de er insanın O lak burcundan çıktı ı görülmüş?

Kova:
Sen güya çok atak birisin ya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Do ruları söyleyince kabahat oluyor de il mi?

Balık: Maşallah[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ClA'den birilerinin peşinde oldu unu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 16:24

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2