Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Burçlar ve Fal Dünyası (https://seversintabi.com/burclar-ve-fal-dunyasi/)
-   -   burçlara göre parfümler (https://seversintabi.com/burclar-ve-fal-dunyasi/15297-burclara-gore-parfumler.html)

ceyLin 8 December 2008 13:29

burçlara göre parfümler
 
SU GRUBU (Yengeç[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Balık[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Akrep)

Sofistike ve zarif su kadınının müthiş bir estetik gözü vardır. Çalışma masasındaki kalemlikten evindeki saksıya[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saçına taktığı taraktan kullandığı parfüme kadar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşamındaki tüm ayrıntılar onun ince zevkini yansıtır. Giyim onun için gerçek bir tutkudur ve modayı takip etmek bir yana[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çizgisini kendi yaratır. Daima bakımlı olan Su kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şehrin en iyi güzellik merkezlerinin sürekli müşterisidir. Daima bakımlı görünmeyi tercih eden Su kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendini en kötü hissettiği zamanlarda bile rujunu tazelemeyi ihmal etmez. O[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elegan mekanlarda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] elegan dostlarıyla uzun saatler süren sohbetlere katılmaktan hoşlanır. Tam bir kalite aşığı olan Su kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalabalık bir ortamda zarafeti ve kokusuyla dikket çeker. Kendisindeki zarafeti tamamlayan fresh ve sabunumsu kokular[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onun dünyasındaki şıklığın tamamlayıcısıdır.


Burberry: Touch
Calvin Klein:Truth
Lacoste for Women
Rochas: Lumiere
Estee Lauder: Intution
Versace's
Armani: Mania
Kenzo: Flower
Ice Berg Fluid

Klasikler:
Estee Lauder Beatiful
Christian Dior Poison


HAVA GRUBU(Kova[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]İkizler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Terazi)

Modern[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çağdaş[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] meraklı ve inatçı... Sıkı bir aıraştırmacı olan Hava kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sınırsız bir keşif duygusuyla doludur. Kendinden emin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] enerjik ve girgin yapısıyla aradığı cevapları bulmadan peşini bırakmaz. Kariyeri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hava kadınının yaşam tarzı ve vitrinidir. İşte bu yüzden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tene değer değmez patlama hissi yaratan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] enerjisine ve hayal gücüne ayak uydurabilecek kokuları tercih eder. O[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kullandığı kokunun yaşam tarzını ve güçlü kişiliğini yansitmasını ister. Az ve öz olanı seven Hava kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geçmişi çok düşünür ancak ona bağlı değildir. Açık ve dobra yapısıyla[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en abartılı detayları dahi müthiş bir yalınlıkla sunabilir. Seçici Hava kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] notaları yalın ve perde perde yayılan kokuları seçmelidir.

Bulgari: Blu
Lanvin: Oxygene
Givenchy: Obligue Rewind
Anna Sui: Sui Dreams
Jaipur Saphir
Ghost

Klasikler:
Christian Dior Dune
Cacharel: Lulu
Lancome: Poeme


ATEŞ GRUBU (Koç[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Aslan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Yay)

Tutkulu ve ¤¤¤¤i Ateş kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dikkat çekmeyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] maksimalist detayları ve komplimanları sever. Girdiği her ortamda bir anda tüm bakışları yakıcı etkisi altına almayı başarır. Cinsel çekiciliği ve cazibesi Ateş kadınına tanınan en büyük ayrıcalıktır. Flört etmeyi seven ateş kadını için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yer ve zaman önemli değildir. Ofiste[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tatilde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yemekte hatta uçan balonun içinde... Genzi yakan baharat kokuları onun dişiliğim yansıtır. O[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] cana yakın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] feminen ve bonkördür. Parfümü de onun gibi kendine yavaş yavaş çeken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonunda bir tutkuya dönüşen notalara sahip olmalıdır. Ateş kadını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sürekli arzulanır ve kendisi de bunun farkındadır. Tenine yayılan parfüm de tıpkı onun gibi gösterişli ve frapandır.

Lancome: Miracle
Samba Red
Cartier
Issey Miyake: Feu d'lssey Light
Escada: Sentiment
Le Baiser

Klasikler:
Lancome: Tresor
Guerlain Samsara
Chanel No:5
Ralph Lauren Safari
____


Saat: 04:43

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2