Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dedikodu Kazanı (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/)
-   -   Evliyim ama uygunum" diyenlere hacker şoku (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/17950-evliyim-ama-uygunum-diyenlere-hacker-soku.html)

ceyLin 14 December 2008 19:40

Evliyim ama uygunum" diyenlere hacker şoku
 
Evliyim ama uygunum" diyenlere hacker şoku
ANKARA ANKA

Evli olan ve buna karşın partner arayanların kullandığı "www.evliyimamauygunum.com" adlı site, sanal korsanların eline geçti. Ahlaki değerlere aykırı yayın yapan siteleri ele geçireceklerini ifade eden "Cyber Warrior" (Siber Savaşçı) adlı hacker grubu, sitenin veri tabanını ve üye bilgilerini aynı adresten ifşa edeceklerini duyurdu.
Son haftalarda sık sık gündeme gelen ve yaklaşık 30 bin üyesi bulunan siteyi ele geçiren sanal korsanlar, anasayfaya "Bu Siteye Erişim CW Kararı ile Engellenmiştir" başlığı altında bir açıklama yerleştirdi. Açıklamada, “Bu ülkede, bizim internetimizde, bizim ahlak değerlerimize aykırı yayın yapanlar şunu asla unutmasınlar; Türk internet aleminde CW Akıncıları vardır" denildi.
Sitenin, yayın yaptığı dönemde kullandığı "Dünyanın çivisini biz çıkarmadık, biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Biz sadece çıkmış çivi ile oynuyoruz" şeklindeki sloganına karşılık hackerlar “Biz de geldik, o çiviyi çakıyoruz" dedi.
Grup, anasayfaya yerleştirilen yazıda, üye bilgilerini açıklayacaklarını da şöyle ifade etti: “evliyimamauygunum.com veritabanı ve ahlak kavramından yoksun üyelerinin bilgilerini yakında buradan deşifre edeceğiz."

ecee 17 December 2008 13:02

Cvp: Evliyim ama uygunum" diyenlere hacker şoku
 
Helal Olsun O Hackerlere.


Saat: 15:10

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2