Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dedikodu Kazanı (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/)
-   -   Mekana göre erkekleri kafesleme tüyoları! (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/70123-mekana-gore-erkekleri-kafesleme-tuyolari.html)

Syst3m 16 August 2009 23:52

Mekana göre erkekleri kafesleme tüyoları!
 
Her yerde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her zaman bir erkeğin ilgisi nasıl çekilir? Doğru erkeği belirlediğinizde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onun ilgisini çekmek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sohbet başlatmak ve ilişkiyi devam ettirmek için yöntemler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] burada[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

Sokakta yürürken yada süpermarkette alışveriş yaparken birini gördünüz. O kadar yakışıklı ve tatlı ki belki de bir daha karşılaşmayacaksınız ve onunla tanışamadığınız için bir prens daha elinizden uçup gidecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].

Bu durumda yapılacak şey[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] basit[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kısa ve vurucu; üstelik ucuz olmadan ve kendinizi rezil etmeden!

İşte sokakta[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] süpermarkette[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] barda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] klüpte[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çamaşırhanede[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].Vs. elinize geçecek "bir an" ı değerlendirecek ve sohbeti başlatacak stratejiler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



SOKAKTA


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Yön sorun - o bölgede yaşıyor olsanız bile.

NE DEMENİZ GEREKİR: 'Afedersiniz' dedikten sonraki birkaç milisaniye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sizi ne kadar kabullenici olacağını belli edecektir. Eğer araya dalmanızı kabul edecek olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir dükkânın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] restoranın veya barın yerini sorun.

NEDEN İŞE YARAR: Çünkü erkekler yardım etmeyi (ve her şeyi bilir görünmeyi) çok severler.

SIRADAKİ OLASI DAVRANIŞ: Yolu tarif ettikten sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] 'Bunları yazmam gerek' diyerek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalem ve kağıt çıkartıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yol tarifini not edin. Bu ilişkiyi uzatacaktır ve eğer sizinle ilgilenmişse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bekleyecektir. Eğer uzun bir sohbet başlayacak olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kalem ve kâğıdınız hazır olduğu için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] telefon numarasını isteyebilirsiniz.

SÜPERMARKETTE

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Pratik bir soru sorun ve size yardımcı olma şansını verin. Başlangıç noktası olarak süpermarketlerin birçok gizemli yönlerini kullanın.

NE DEMENİZ GEREKİR: 'Patates cipslerinin nerede olduğunu biliyor musunuz?' Daha sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] raflar arasında cipsleri bulmak için onu takip edin. Ya da 'Şu kâğıt havlulara uzanabilir misiniz lütfen?' veya 'Bunun fiyatına inanabiliyor musunuz?' diyebilirsiniz. Ya da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arabasındaki bir hazır yemeği (seçebileceğiniz pek çok çeşit olması gerekir) göstererek 'Bunların tadı iyi mi? Bir parti için bir şeyler hazırlayıp götürmem gerekiyor da' diyebilirsiniz.

NEDEN İŞE YARAR: Düz bir soruya her zaman cevap verilebilir. Eğer sizi baştan savacak olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yanınızdan geçen bir başka kişiye aynı soruyu sorarak durumu kurtarabilirsiniz (hedefiniz de kaba bir ödlek olarak kalır).

SIRADAKİ OLASI DAVRANIŞ: Daha fazla soru sorabilirsiniz: 'Ben buraya çok sık gelmem. Her zaman bu kadar kalabalık mı olur?' Garip ama bu soru 'Buraya çok sık mı gelirsiniz?' sorusunun benzeridir. Bu soru alış veriş programı hakkında konuşmaya yol açar. Bu da[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] milyonlarca sohbet konusuna yol açabilecek[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşam tarzı hakkında (arabasındaki alış verişleri ile birlikte) size fikir verir.

ÇAMAŞIRHANEDE


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Makine ile boğuşurken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] makinelerin arasına gidecek biçimde bir bozuk para düşürün. Seslice kızgınlığınızı ifade edin ve makineleri ayırmaya çalışın.

NE DEMENİZ GEREKİR: 'Olamaz. Bu şekilde o kadar çok para kaybettim ki. İddiaya girerim ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu makinelerin arasında bir servet yatıyor.'

NEDEN İŞE YARAR: Sohbet etmek için bir konu açtınız ve kendi çamaşırlarınızı kendiniz yıkamak zorunda olmaktan dolayı şikâyetçi olma şansını verdiniz. Belki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] paranızı geri alabilmek için bir çare dahi bulabilir.

SIRADAKİ OLASI DAVRANIŞ: Bir kere sohbete başladıktan sonra (ya da makineyi yerinden oynatmak için gayretlerinizi bir araya getirdikten sonra) nerede oturduğunu sorun (yakın bir yerde olmalı). Daha sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mahalle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] binalar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] en sevdiği[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] spor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] vs[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. hakkında sohbete devam edebilirsiniz.

BARDA

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Erkeğin yanında durun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] içkinizden bir yudum alın ve hakikaten şaşırmış gibi görünün.

NE DEMENİZ GEREKİR: 'Kafayı yiyor olabilirim ama içkim size de sabunlu gibi geliyor mu?' Bardağınızı uzatın. Teklifinizi kabul edip tadına bakıp bakmayacağı önemli değil. Ne de olsa 'Bir tane daha sipariş vereceğim. Size de bir şey alabilir miyim?' sorusunun yolunu açtınız.

NEDEN İŞE YARAR: Onun hakkında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sizin hakkınızda ya da her ikinizin de neden barda olduğunuza dair hiçbir konuşma yapılmadı.

SIRADAKİ OLASI DAVRANIŞ: İçki teklifinizi kabul edecek olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] seçtiği içki hakkında yorum yapın. Diyelim ki Efes istedi. 'İnanır mısınız? Geçenlerde fıçısını içtim' deyin. Konuşma şişe bira ile fıçı bira kıyaslamasına yönelecektir. Eğer bir kokteyl sipariş verecek olursa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kokteylin isminin nereden geldiği hakkında soru sorun: 'Tim Collins'in kim olduğunu biliyor musunuz?'
PARTİDE

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Bakının ve gülümseyin. Takdir edercesine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kocaman gülümseyin. Başınızın üstünde bir konuşma balonu var ve de içinde 'Çok iyi vakit geçiriyorum ve seni görmekten çok mutluyum' yazıyormuşçasına gülümseyin.

NE DEMENİZ GEREKİR: Onbeş dakika süresince ağır ağır O'na yaklaştıktan sonra 'Merhaba' deyin ve kendinizi tanıtın. Bu hususla ilgili insancıl olun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sonuçta burası bir parti. Bu partilere[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] insanlarla tanışmak ve kaynaşmak için gidilmesi gerekiyor zaten. Dolayısı ile tanışıp kaynaşmaktan utanmamanız gerekiyor.

NEDEN İŞE YARAR: Partilerde herkes bir garip olur[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] onun için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sizi dost canlısı ve mutlu görmekten çok memnun olacaktır.

SIRADAKİ OLASI DAVRANIŞ: Merhabadan sonra[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] geleneksel muhabbet 'Sizi hangi rüzgâr attı buraya?' veya 'Neler olup bitiyor?' olabilir. Eğer sosyal bir kişiyse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sohbet devam edip gider. Bir müddet sohbet ettikten sonra (diyelim ki yarım saat)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her an 'Burası bayağı gürültülü' veya 'insanlar gidiyor galiba' izlenimlerinizi aktarıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kahve içilebilecek bir yer gibi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] başka bir mekâna gitmeyi önerebilirsiniz.

KLÜPTE

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Dans pistinde eğlenin ve siz de eğlenceli birisiymişsiniz gibi davranın.

Genellikle dans pistindeyken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nasıl göründüğünüz ve sizi kimin seyrettiği hususlarına o kadar takarsınız ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] rahatlayıp eğlenmesini unutursunuz. Sonra dans pistini terk edin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyük bir bardak su alın ve ilginizi çeken erkeğin yanında durun.

NE DEMENİZ GEREKİR: 'Buradan manzaranın nasıl göründüğünü merak ediyordum. Lütfen[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dans ederken kendini beğenmiş/aptal/utanç verici göründüğümü söyleyin'.

NEDEN İŞE YARAR: Kendini dans pistinde çok ciddiye almayan bir bayan erişilebilir görülür.

SIRADAKİ OLASI DAVRANIŞ: Fevkalade dans ettiğinizi teyit edecektir. İki taraflı çekim oluştuğunda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şöyle diyebilirisiniz: 'Siz dans eder misiniz? Yoksa buraya sadece müzik dinlemek için mi gelirsiniz?' Eğer dans etmek isterse (ve de erkeklerin çoğu için bu çok büyük bir zahmettir)[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tüyoyu kapıp[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] size dans etmeyi teklif edecektir. Eğer teklif etmezse[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] siz sakın teklif etmeyin. Reddetmesi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] nahoş bir ortam oluşturacaktır. Evet[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğrudur[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bazen dans etmesini bilmediği halde klüplere giden erkeklere rastlayabiliriz. Ama gene de bayanlarla tanışmak için iyi bir yerdir değil mi?


Saat: 00:10

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2