Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dedikodu Kazanı (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/)
-   -   Bunları Yapıyorsanız Aşıksınız... (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/70124-bunlari-yapiyorsaniz-asiksiniz.html)

Syst3m 16 August 2009 23:53

Bunları Yapıyorsanız Aşıksınız...
 
Dünyanın en güzel duygusudur “Aşk” Gözümüz hiçbir şeyi görmez. Peki âşık olduğumuzu nasıl anlarız? İşte bu tatlı duygunun en belirgin özellikleri[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].


1. Kendi burcunuzu okuduktan hemen sonra onun burcunu okuyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hele bir de birbirinize uymadığınız yazıyor ve kalbiniz kırılıyorsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



2. Haberleri seyretmeyi bıraktınız mı?[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]. Politika[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] savaş gibi konular artık sizi ilgilendirmiyorsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



3. Her gün birbirine uygun iç çamaşırları giyinmeye başladıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



4. Onun ev[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] iş ve cep telefonlarını ezbere biliyorken[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendi telefonunuzun pin kodunu unutmaya başladıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



5. Bilgisayarınızın şifresi olarak onun ismini kullanıyorsanız. Şifrenizi değiştirmek gerektiğinde de onun soyadını tercih ediyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



6. Hiçbir şey yiyemiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu aşk değildir de nedir?[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



7. Çevrenizdekiler size bu aralar çok neşeli olduğunuzu söylüyorsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



8. Henüz yeni ayrıldığınız halde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] her telefon çalışında kalbiniz hızla atmaya başladıysa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



9. Mutfakta çok hamaratmışsınız gibi davranıyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



10. Evinize dönerken bile dudağınızdan rujunuzu eksik etmiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



11. Arkadaşlarınız sizi cuma gecesi yemeğe davet ediyor ve siz yüzünüzdeki ukala ifade ile randevunuzun olduğunu söylüyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



12. Ailesiyle ilgili önemli bir günü unuttuğunda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ona siz hatırlatıyor ve ailesini araması için ısrar ediyorsanız. Aramıyorsa onun yerine arıyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



13. Hiç sevmediğiniz halde caz dinlemeye başladıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



14. İkinizin de pırasa ve patates yemeğinden hoşlanmasını kozmik bir işaret olarak görüyor ve bunun ikinizin birbiriniz için yaratıldığının bir işareti olduğunu düşünüyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



15. Bir hafta önce sizde kaldığında giyindiği tişörtü hâlâ yatarken giyiyorsanız. Onun kokusunu hiçbir şeye değişmezsiniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



16. Onunla tanışmış olmanızı olağanüstü bir tesadüf olarak görüyor ve daha önceden aynı anda nerelerde karşılaşmış olabileceğinizi düşünmeye başladıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



17. Bu ilişkinin diğer arkadaşlarınızla tartışacak hiçbir yönü olmadığına karar verdiyseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



18. Yağmur yağsa bile yürüyüşe çıkmak istiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



19. Sohbet sırasında onun ismi bir anda ağzınızdan çıkıveriyorsa. Meselâ[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] arkadaşınız “Yeni bir bilgisayar almak istiyorum” dediğinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] siz de evet “Fatih de yeni bir bilgisayar almayı düşünüyor” diyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



20. En son kravat modasını takip etmeye başladıysanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



21. Geceleri uykunuz kaçıyor[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] dikkatinizi toplamakta zorlanıyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



22. Âşık olduğunuz insanın özelliğine göre[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sakallı veya traşlı erkekleri her zaman çok çekici bulduğunuzdan söz ediyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



23. Arkadaşlarınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] “hâlâ yaşıyor musun[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayatta mısın?” gibi mailler göndermeye başladıysa ve onlara hâlâ cevap yazmıyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



24. Son zamanlarda yüzünüzden gülümseme eksik olmuyorsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



25. Onun soyadını alıp almayacağınıza ya da sadece kendi soyadınızın arkasına ekleyip eklemeyeceğinize karar veremiyorsanız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].



Siz her iki durumu da göz önüne alarak alıştırmalarınızı yapmayı ihmâl etmeyin. Çünkü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] âşıksınız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 00:35

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2