Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dedikodu Kazanı (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/)
-   -   Küçük kaçamaklar için nasıl valiz hazırlamalısınız? (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/70125-kucuk-kacamaklar-icin-nasil-valiz-hazirlamalisiniz.html)

Syst3m 16 August 2009 23:53

Küçük kaçamaklar için nasıl valiz hazırlamalısınız?
 
Yazın ortalarına geldik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] belki tatile gitmeye vaktiniz olmayabilir ama hafta sonu için bir yerlere gitme fırsatını da kaçırmak istemezsiniz. Hiçbir şeyin eksik olmaması için yanınıza ne almanız gerektiğini biliyor musunuz?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Yazın tam ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar iyice ısındı ve hafta sonu kaçamağı bile olsa şimdi tatile çıkma zamanı! Tatile karar vermek kolaydır ancak valiz hazırlama kısmı işin en zor yanıdır. Aslında hafta sonu kaçamakları için bavul hazırlamak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bir aydan uzun süren tatiller için bavul hazırlamaktan zordur. Çünkü o kısa zamanda hem az eşya götürmek istersiniz hem de az ama öz parçalar seçmekte zorlanırsınız. Ve en ufak ayrıntılar aklınıza geldikçe valiz hazırlamakta zorlanırsınız. Giysileri kırıştırmadan ve ayakkabıları deforme etmeden valiz nasıl hazırlanır?

Kıyafetleri planlayın
Hafta sonu kaçamakları veya uzun tatilleriniz için valizinizi hazırlamadan önce mutlaka plaj kıyafetinizi ve akşam yemeklerinizi temel alarak kaç gün kalacaksınız ve hangi gün gece çıkma ihtimaliniz var[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bunları düşünerek tatil programınızı bir kâğıda dökün. Buna göre kafanızda her gün için ayrı kombililer düşünün ve bunları bir liste yapın ve ona göre kıyafetlerinizi secin. Yaptığınız kombinler dışında yanınıza ekstra kıyafetler almamaya çalışın. Yanınıza alacağınız kıyafetlerin birbirine uyan renklerde olmasına çok dikkat edin. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Böylece hem kombinleme şansınız olur hem de her kıyafetin altına başka renk ayakkabı taşımaktan kurtulmuş olursunuz. Yanınıza en fazla 4 ayakkabı alacağınıza dair kendinize söz verin. Terlik ve sandaletler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] topuklu ayakkabılara göre valizde daha az yer tutar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yüzden iki üç tane alabilirsiniz. Topuklu ayakkabı takıntınız yoksa bir tane almanız yeterli olacaktır çünkü tatilde rahatlık ön planda olduğu ve valizde boşuna yer kaplayacağı için bir taneden fazla topuklu ayakkabı gereksizdir.

Yanınıza siyah bir elbise almayı unutmayın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mini siyah elbiseler hem günlük hem de gece için kurtarıcınız olacaktır. Bu sezonun trendlerinden olan maksi elbiseler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hem birçok vücut tipine uygun hem de kolay katlanır ve taşınır parçalardandır. Gündüz parmak arası terliklerinizle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] akşamları ise topuklu ayakkabı ve aksesuarlarınızla tamamlayacağınız maksi elbiseleri valizinizde mutlaka bulundurun. Açık renkli[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] pamuklu[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] terletmeyen tişört ve gömlekler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] şortlar[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] etekler[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] mayo ve bikiniler unutmamanız gereken diğer parçalardandır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]Saçları unutmayın
Saçlarınızı şekillendirebilmek için yaz sezonu için de çözümler var. Örneğin su dalgasını[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] saç spreyi yardımıyla veya piyasada bulunan diğer saç ürünlerinden yararlanarak şekillendirebilirsiniz. Ayrıca unutmayın ki bu yaz geriye taranmış ıslak görünümlü saçlar çok moda.

Mutlaka yedek çanta bulundurun
Valiziniz dışında mutlaka yanınıza bir yedek çanta alın. Bu çantanın da çok küçük olmamasına dikkat edin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çünkü içine valizinize sığmayan eşyalarınızı da koyabilirsiniz. Asla kaybetmek istemediğiniz tüm eşyalarınızı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] tatilde okumayı düşündüğünüz kitaplardan birkaç tanesini[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] müzik çalarınızı bu el çantasına koyabilirsiniz.


Saat: 10:52

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2