Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dedikodu Kazanı (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/)
-   -   Aşk Bazen Hayatla Çarpışır! (https://seversintabi.com/dedikodu-kazani/70909-ask-bazen-hayatla-carpisir.html)

Syst3m 20 August 2009 10:20

Aşk Bazen Hayatla Çarpışır!
 
Hayat dediğimiz büyük yolculuk içinde kimsenin çözemediği büyük gizemlerle doludur. Aşk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşama anlam katan en özel duygudur.
Aşk Bazen Hayatla Çarpışır!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ancak bir gün[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hiç beklenmedik bir anda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aslında iç içe girmiş ve uyumlu bir şekilde akması gereken aşk ve hayat[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ayrılırlar. Aşk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendine bağımsız bir rota çizer. Kendince bulduğu yolda akmaya başlar. En çılgın ve coşkulu zamanında[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olmadık bir yerde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaşamla çarpışırlar. Bu durum bir trafik kazası gibidir. Hem maddi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hem manevi zarar verir.
İnsan böyle durumlarda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendini çıkmaz bir sokakta tek başına hisseder. Çaresizlik[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] damarlarında kan niyetine dolaşmaktadır. Çünkü artık seçim yapmak zorundadır. Nedir peki bu çarpışmada her iki yana da bu derece ziyan getiren durum?
Bunu anlayabilmek için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öncelikle aşkın hallerine bir göz atmak lazım. Aşk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önce iki kişi arasında başlayan bir etkileşimdir. O an[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yani okun kalbi vurduğu saniye[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sanki zaman durmuştur. Dünya üzerinde o iki insandan başka kimse yoktur. Sanki dönen dünya değil de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ikisidir. Bu aşkın en saf ve yalnız halidir. Yalnız diyorum çünkü bu süreçte sevginin o heyecanlı paylaşımına eşlik eden tek şey gökyüzüdür. Gözler yalnızca karşısındakini görür.
Sonra ikinci aşamaya geçilir. Hepimiz sosyal varlıklar olduğumuz için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çevremizde dostlarımız[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ailemiz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yani bizi düşünen ve hayatımızla ilgili kararlarda fikir beyan eden[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hatta söz hakkı olan insanlar vardır. Aşık olduğumuz kişiyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendi yaşamımıza dahil etmenin yolu olarak[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu duyguyu ve sevdiğimizi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önem verdiğimiz insanlarla paylaşırız. Ve artık aşk[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o eski haline dönemez. Neden mi? Temizliği ve saflığı bozulmuştur. Mutlaka bir kusur bulan arkadaş veya akraba çıkar ortaya ki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu durum çarpışmaya çok az bir zaman kaldığının göstergesidir.
Çarpışma anı[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aşık olduğunuz kişiyle[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] hayatında değerli olan insanlar arasında sıkış kaldığınız andır. Mutlaka öncelikle orta yolu bulup[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] birbirlerini sevmeleri ve ortak noktada buluşmaları için uğraşırsınız. Ancak genellikle başarısız olursunuz. Etrafınızdan yükselen seslerin uğultusu içinde[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kendi yargı sisteminizi kaybedersiniz. Olaylara objektif bakamaz hale gelirsiniz. Yani[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] olan size olmuştur! İşin kötüsü[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] eğer sizin için önemli olan biri tarafından kabul görmeyen bir sevgiliniz varsa[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sürekli sizi caydırıcı cümleler de duymak zorunda kalıyorsunuzdur. Maalesef[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu cümleleri ne kadar kulak ardı etseniz de[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bazıları siz fark etmeden aklınızın içine sızar.
Aşkınız ile sevdiğiniz diğer insanlar arasında kaldığınızda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] büyük bir kazanın ortasındasınız demektir. Bu kazayı hasarsız atlatabilmek için[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] önsezilerinize[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aklınıza ve kalbinizin sesine ihtiyacınız olacaktır. Kimin ne düşündüğü ve söylediğinden çok daha önemli olan[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sizin aşık olduğunuz kişi hakkında doğru karar verebilme yetinizin kaybolmamış olmasıdır. Kendinize bu konuda ne kadar güvenirseniz[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yapacağınız seçim o derece doğru olacaktır. Peki[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] siz hiç aşkın yaşama çarpışına tanık oldunuz mu?


Saat: 17:06

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2