Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dershaneler ve ÖSS, (https://seversintabi.com/dershaneler-ve-oss/)
-   -   Candaş Dershanesi (https://seversintabi.com/dershaneler-ve-oss/6202-candas-dershanesi.html)

ceyLin 14 November 2008 18:50

Candaş Dershanesi
 
Hakkında

1. Konu anlatımı ders öğretmeni tarafından yapılır. Öğrenciler ders anlatımı sırasında öğretmeni Konu Anlatım Fasikülleri'nden takip ederler. Ders süresi 45 dakikadır. Derslerde yoklama alınarak, öğrencilerin devamlılığı takip edilir ve derste bulunmayan öğrencinin velisi haberdar edilir.

2. Ardından anlatılan kısımdan 5 dakikalık mini quiz yapılır. Öğrencinin o derste anlamadığı kısım belirlenerek öğrenciler 45 dakikalık etüte alınır.

3. Etütte o derste anlatılan konunun uygulaması ve yapılan mini sınavda öğrencilerin anlamadığı kısımların tekrarı yapılır.

4. Bir sonraki ders için öğrencilere ödev verilir. Ödev kontrolü bir sonraki derste muhakkak yapılır. Ödevini yapmayan öğrencilerin velilerine bilgi verilerek velinin takibi sağlanır. Ödev yapmamayı alışkanlık haline getiren öğrencilerin velileri ile üçlü görüşme sağlanıp, ödev konusunun ciddiyeti hatırlatılır. Buna rağmen ödev konusunda hassasiyet göstermeyen öğrencilerin dershane ile ilişiği kesilir.

5. Her fasikül bitiminde öğrencilere Konu Tarama Sınavı yapılır. Sınav sonucunda belirli bir başarı yüzdesinin altında kalan öğrencilere ekstra etüt ile konu tekrarı yapılarak eksikleri giderilir. Ardından tekrar sınava alınan öğrencilerin o konu ile eksiği kalıp kalmadığı belirlenir.

6. Konuların tamamı bittikten sonra öğrencilere genel Matematik-Geometri Deneme Sınavları uygulanmaya ve konu tekrarlarına başlanır.


Kurslar

ÖSS
OKS


İletişim

Merkez
Osman Kavuncu Caddesi No:14 Düvenönü / KAYSERİ

Tel : 0.352 336 94 88 - Fax : 0.352 336 93 08

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Şube
Alpaslan Mah. Kızılırmak Cad. Kervansaray Apt. No:97 Melikgazi / Kayseri

Tel : 0.352 235 16 44 - 0.352 235 16 72


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:25

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2