Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi

Seversintabi.com Türkiye'nin En Büyük Forumu Bence Seversin Tabi (https://seversintabi.com/)
-   Dershaneler ve ÖSS, (https://seversintabi.com/dershaneler-ve-oss/)
-   -   İletişim Derhanesi (https://seversintabi.com/dershaneler-ve-oss/6696-iletisim-derhanesi.html)

ceyLin 16 November 2008 14:59

İletişim Derhanesi
 
Hakkında

Özel İletişim Dershanesi olarak; başarıyı olağanüstü kararlılığı olan sıradan insanların elde ettiğine inanırız. Gençlerin bu anlamda, başarılarını başkalarıyla karşılaştırarak ölçmemelerini, başarılarının derecesini, yaptıklarını kendi yetenekleriyle karşılaştırarak belirlemelerini, günlük yaşamlarında, sahip olduklarıyla en iyisini yapmalarının yeterli olacağını anlamalarını sağlarız. Bu yönde yoğun bir rehberlik çalışması yaparız.

Yetişkin olmaya başlayan siz sevgili gençlerimiz, geleceğimiz, ümitlerimiz! Yavaş yavaş görünüşünüzü, özbenliğinizi geliştirmeye ve geleceğinizi şekillendirmeye başlayın. Kendiniz için çok şey yapabilecek bir dönemdesiniz. Kendinize güvenin. Hedeflerinizi belirleyin şanslarınızı yakalamak için doğru yerde olmayı unutmayın. İletişim Dershanesinin tam donanımlı kadrosu sizi bekliyor.

ÖSS’de ve OKS’de öğrencilerimizin başarılı olabilmesi için her yıl bütün gelişmeler, değişiklikler gözden geçirilir. Bu konularda öğrencilere günlük yeni bilgiler aktarılır.

Velilerle olan sıkı bağımızın, kurulan iletişim ağımızın öğrencilerin başarısında çok etkili olduğu denenerek gözlenmiştir. Ayrıca yapılan veli toplantılarıyla da amaca ulaşılmıştır.

Eğitim-öğretimde esas çalışmalarımız sınıf içindedir. Bilgili, deneyimli öğretmenlerimizle sizler, çok değişik yayınlarla ve çok çeşitli sorularla yıl boyu hedefinize ulaşmak üzere çalışacaksınız. Unutmayın siz çalışacaksınız. Çünkü öğrenme sorumluluğu sizindir.

Bizimle olursanız kendinize inanıp mucizeler yaratabilirsiniz. Biz bunu daha önce yüzlerce öğrencimizle başardık.


Kurslar

ÖSS
OKS


İletişim

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Volkan Sk.
Yanar İş Merkezi 16130 İhsaniye/BURSA
Tel: 0224.2498484 (5Hat) Faks:0224.249 84 89


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 02:18

Telif Hakları vBulletin® v3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2